Op 19 maart ben ik begonnen aan het traineeship finance & data bij RSG. Momenteel ben ik bezig met mijn eerste opdracht bij opdrachtgever Canna te Oosterhout.

Aangezien het traineeship goed aansluit bij mijn studieachtergrond koos ik ervoor om in januari te solliciteren bij RSG. In 2012 begon ik aan de bachelor economie & Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Deze bachelor heb ik afgesloten met een half jaar uitwisseling aan de Universiteit van Barcelona. Na deze periode startte de master economie, wederom aan de Universiteit van Tilburg. Zowel tijdens de bachelor- als masterfase koos ik ervoor om te studeren in een breed perspectief. Zodoende heb ik een beter beeld gekregen welke disciplines binnen economie bij mij passen. Het traineeship finance & data toont veel raakvlakken met mijn interesses.

Ik ben woonachtig in Beesd, een dorp in de Betuwe, de boomgaard van Nederland. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Enerzijds het fanatiek beoefenen van tennis en wielrennen en anderzijds het trainen en coachen van een voetbalteam in de junioren. Ik kijk uit naar de komende twee jaar; de opdrachten die in het verschiet liggen en de opleiding!

Edgar foto
MENU