Business Partnering en Lionel Messi, het recept om mee te scoren

Onlangs heeft Sales Director Marco van Rooij een campagne rondom Messi en FC Barcelona opgezet en gedeeld op LinkedIn. Een verhaal met een sterke boodschap, recht in het doel. ūüėČ Hieronder nemen we jullie graag even mee in onze campagne posts waarmee we inspelen op de actualiteit.

Allereerst haakten we in op de aanstelling van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona. De uitdaging was om zijn grootste talent (Messi) binnen te houden. Dit is ook een bekende uitdaging voor RSG en hierbij helpen we onze grootste opdrachtgevers waardoor het verloop terug is gebracht naar vrijwel nihil bij één van onze grootste opdrachtgevers.

Maar als het talent dan toch wil gaan, zijn we er ook voor dit talent. Hierbij kan RSG ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Dit is niet alleen de juiste inhoudelijke job vinden, maar ook zeker een organisatie die bij het talent past en waar hij of zij zich kan ontwikkelen. Dit lieten we zien met de post waarbij Messi de keuze had uit 4 clubs.

Hierbij speelt ook mee dat als we je kennen, we ook kunnen inspelen op je wensen bij het vinden van jouw droombaan. Dit bespreken we in een algemene intake waarbij we de grote lijnen duidelijk krijgen en jij je wensen op tafel kunt leggen. Deze werkwijze maakt het mogelijk om die droombaan meteen bij je neer te leggen, zodat jij ook zingend in de auto naar je volgende bestemming gaat.

Tot slot is het natuurlijk ook wel spannend als er¬†een counter offer¬†komt en je toch blijft‚Ķ Zijn hiermee dan de problemen opgelost? Nee, zeker niet! Dit vraagt veel van jou als leidinggevende en dan kan een training ‚Äėconflicten oplossen‚Äô ook helpen. Interesse in een¬†management- en soft skills training? Ook dit kan via RSG.

Wil je meer weten over de mogelijkheden hoe we jou kunnen begeleiden als opdrachtgever, kandidaat of leidinggevende? Bel dan Marco van Rooij via 06-39715158 of mail naar marco.van.rooij@rsg.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Bron hoofd-afbeelding

Lees ook

In gesprek met de recruiters van RSG

Lara van Geleuken en Dennis van Hoof zijn allebei werkzaam als recruiter...

Lees meer

RSG Finance neemt belang in Rond

RSG Finance neemt belang in Rond en hiermee maakt RSG een volgende...

Lees meer

Interim professionals volgen webinar over communicatie

Vorige week heeft trainer en Sales Director Marco van Rooij interactief webinar gegeven aan...

Lees meer