Data professional nodig?

RSG Finance & Control

Heb je uitdagingen op het gebied van data, reporting, analyses? Of zoek je een data professional? Meld je dan als opdrachtgever aan voor ons Data Professional Program. Bekijk hieronder wat het inhoud of neem contact op.

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

Het programma

Je krijgt als opdrachtgever 12 maanden lang de beschikking over één Data Professional met een financiële achtergrond. Deze professional kan worden ingezet in het datagebied van de financiële afdeling.

Degelijke opleiding

De data professional krijgt een opleiding op Data en Data Analytics gebied. Iedere module wordt afgerond met een examen en assessment. Deze opleiding wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat (ISQI).

Direct toepasbare kennis

De data professional krijgt een vakinhoudelijke dataopleiding. Daarmee doet hij kennis op van de nieuwste ontwikkelingen over Data en Data Analytics. Ook wordt een opdracht binnen de financiële afdeling van één opdrachtgever gedaan.

Specialisatie mogelijk

De data professional kan naast het generieke programma ook andere opleidingen volgen zoals Scrum/Agile, R, Python, SQL en SAS. Deze zijn in het programma geïntegreerd. Er is dus ruimte voor specialisatie en verdieping

Kwaliteit geborgd

De data Professional wordt vanuit RSG begeleid. Er wordt gewerkt met een persoonlijk ontwikkelplan en competentieontwikkeling. Ze worden gecoacht door de Business Managers van RSG en een externe intervisie manager waarmee de kwaliteit geborgd is.

Teambuilding

De data professional zal ook werken aan teambuilding. Zo is onderlinge kennisdeling en plezier maken ook een belangrijk onderdeel van het programma. Denk hierbij ook aan bedrijfsbezoeken, groepsopdrachten of andere activiteiten.

Overname achteraf

Na één jaar bestaat – uiteraard bij wederzijdse instemming – de mogelijkheid om de data professional overnemen. Je hebt dan een goed ingewerkte dataprofessional met waardevolle ervaring in huis.

Neem contact op            Bekijk profielen

Ervaringen

"Vers uit de schoolbanken ben ik begonnen als trainee bij RSG. Mijn eerste opdracht zal ik bij ASML gaan vervullen en ik kijk er naar uit om niet alleen uitdagende opdrachten aan te gaan, maar hoop ook veel te leren van jullie tijdens de trainingen."

Interim Professional RSG
Job Theulen

"Met ruim 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk bij Deloitte en BDO, wil ik toegevoegde waarde gaan leveren bij RSG én bij mijn klanten! Graag kom ik met jullie in contact op een borrel of samen tijdens een uitdagende opdracht."

Interim Professional RSG
Bart Wenting

Interim Professional RSG
Job Theulen

Interim Professional RSG
Bart Wenting

Interesse

Heb je interesse in Financiële Professionals die een 1-jarig Data Professional Program volgen, met de focus op Finance & Data Analytics? Kom in contact met een van deze Young Financials die een carrière ambiëren binnen Finance, Control of Audit.

 

Neem contact op

Profiel Data Professional:

Afgeronde Bachelor/Master opleiding (in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance of Econometrie)


0-2 jaar werkervaring


Fulltime beschikbaar


Aantoonbare affiniteit met data analyse/data science


Leergierig, straalt enthousiasme uit


Communicatief, resultaatgericht en flexibel


 
 

Synthon op weg naar een data gedreven organisatie

BI toepassen op alle afdelingen. Dat is de wens van Synthon. Mirjam Leseman zet het komende jaar een datawarehouse op, maakt dashboards, richt een nieuwe declaratietool in en zorgt ervoor dat BI toepasbaar wordt op alle afdelingen.

 

Lees meer

Marco psd

Marco van Rooij – Sales Director

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-39715158 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team