Ben jij dé data-driven Financial van de Toekomst?

Volg dan ons 1 jaar durende programma met de focus op data analytics en pas dit direct toe bij grote corporate bedrijven in Nederland.

Een prachtige combinatie van werken, opleiding en fun!

Programma

Binnen ons programma word je als startende Data Professional klaargestoomd om de Data expert van de toekomst te worden. Dankzij het maatwerk programma word je opgeleid tot de Data Specialist waar nu en in de nabije toekomst zeer veel vraag naar zal zijn.

Het programma start op 1 oktober en kent een 4-tal bouwstenen die regelmatig langs zullen komen:

Gedurende het programma van 12 maanden ga je aan de slag op één data-gerelateerde opdracht bij één van onze grote corporate klanten

De fundering van het programma is een Data maatwerk opleiding, aangevuld met  o.a. trainingen in Scrum/Agile, Big Data, SAS Software en programmeertalen als R, Python en SQL.

Jouw persoonlijke groei staat voor ons voorop: competentie ontwikkeling, intervisiegesprekken, persoonlijk ontwikkelplan en tussentijdse evaluaties

Natuurlijk is er ook tijd voor fun! Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, RSG borrels en groepsopdrachten waar je samen mee aan de slag gaat

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde Bachelor of Master opleiding ( in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Econometrie);

  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring;

  • Je bent fulltime beschikbaar;

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met data analyse/data science;

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

  • Je bent enorm leergierig, straalt enthousiasme uit;

  • Je bent communicatief, resultaatgericht en flexibel.

Wat bieden wij?

Een uitstekend salaris,

en prima

secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vinden dat daar ook een laptop

bijhoort om bij de diverse

opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Een vast contract

Daarnaast krijg je een persoonlijke talentcoach

en krijg je de mogelijkheid door te groeien

naar Flexibel Vennoot!

Meer weten? Neem dan contact op met onze mensen die hier alles vanaf weten:

Eelco Bosscher

Business Manager

eelco.bosscher@rsg.nl

06-51411776

Dennis van Hoof

Talent Consultant

dennis.van.hoof@rsg.nl

06-15233436

Over RSG Finance

RSG Finance is een sterspeler binnen de financiële wereld en heeft de focus op het Finance domein. Onze club bestaat uit veelal jonge Finance Professionals die hoog opgeleid zijn en gedreven zijn zich verder te ontwikkelen.

Daarom doen wij zaken met grote bedrijven als ASML, DLL, EY en nog veel meer. Een uitstekende opstap om je te ontwikkelen en je richting verder te bepalen. Ook zijn er mogelijkheden om na het programma in dienst te treden bij 1 van de opdrachtgevers binnen het Traineeship!

Daarnaast zijn we een, van oorsprong, Brabants bedrijf gevestigd in Eindhoven. Dit betekent dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van je successen bovenaan staat. Vraag dit maar aan onze collega’s!

Je kunt contact met ons opnemen via mail, Linkedin, website of telefoon en kom zo meer te weten over het programma en de mogelijkheden.

scriptie
MENU