Interesse in Financiële Professionals die een 1-jarig Data Professional Program volgen, met de focus op Finance & Data Analytics?

Kom in contact met onze Young Financials die een carrière ambiëren binnen Finance, Control of Audit. In de veranderende omgeving krijgen ze te maken met vraagstukken op het gebied van Data door het 1 jaar durende programma gericht op data management en data analytics.

Programma

De Data Professionals worden opgeleid tot Data Expert. Deze opleiding wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat (ISQI). Het programma start per oktober 2019. Het programma kent een 4 -tal blokken die regelmatig langs zullen komen;

Één data gerelateerde opdracht binnen de financiële afdelingen bij één opdrachtgever.

Vakinhoudelijke data opleiding die erop gericht is Financials kennis te laten opdoen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Data en Data Analytics. Iedere module wordt afgerond met een examen en assessment. Daarnaast zijn ook andere opleidingen zoals Scrum/Agile, R, Python, SQL en SAS in het programma geïntegreerd.

Vanuit RSG wordt de Data Professional begeleid en gecoacht, ondersteund door een persoonlijk ontwikkelplan, competentie ontwikkeling en evaluaties.  De Data Professionals zullen hierbij individueel begeleid worden door onze Business Managers en een externe intervisie manager.

Teambuilding, plezier en kennisdeling is ook een belangrijk onderdeel van het programma. Denk hierbij ook aan bedrijfsbezoeken, groepsopdrachten of andere activiteiten.

Wat bieden wij?

RSG biedt onze opdrachtgevers de kans direct in contact te komen met de nieuwe generatie data-driven Financials!

Met een financiële opleiding op HBO of WO niveau en hun eerste ervaring binnen een financiële afdeling op zak, staan zij klaar om hun kennis en kunde in te zetten!

De Data Professionals worden ingezet bij één opdrachtgever en hebben één data gerelateerde opdracht binnen de financiële afdeling.

Dit betekent dat een opdrachtgever de beschikking krijgt over één of meerdere Data Professional(s) gedurende 12 maanden die zich een weg gaat banen binnen het datagebied van de financiële afdeling.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na één jaar de kandidaten over te nemen wanneer zowel de opdrachtgever als de Data Professional hier voor open staan.

Profiel Data Professional

  • Afgeronde Bachleor/Master opleiding (in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance of Econometrie);

  • 0-2 jaar werkervaring;

  • Fulltime beschikbaar;

  • Aantoonbare affiniteit met data analyse/data science;

  • Leergierig, straalt enthousiasme uit;

  • Communicatief, resultaatgericht en flexibel.

Wat verwachten wij?

Voor dit programma zoeken wij opdrachtgevers die Data Professionals zoeken en deze kandidaten een uitdagende werkomgeving kunnen bieden.

Meer weten? Neem dan contact op met onze Business Unit Director:

Marc de Meij

Marc de Meij

Business Unit Director

marc.de.meij@rsg.nl

06-14599957

Over RSG

RSG is een sterspeler binnen de financiële wereld en heeft de focus op het Finance domein. Onze club bestaat uit veelal jonge Finance Professionals die hoog opgeleid zijn en gedreven zijn zich verder te ontwikkelen.

Daarom doen wij zaken met grote bedrijven als ASML, DLL, EY en nog veel meer. Een uitstekende opstap om je te ontwikkelen en je richting verder te bepalen. Ook zijn er mogelijkheden om na het programma in dienst te treden bij 1 van de opdrachtgevers binnen het Traineeship!

Daarnaast zijn we een, van oorsprong, Brabants bedrijf gevestigd in Eindhoven. Dit betekent dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van je successen bovenaan staat. Vraag dit maar aan onze collega’s!

Je kunt contact met ons opnemen via mail, Linkedin, website of telefoon en kom zo meer te weten over het programma en de mogelijkheden.

scriptie
MENU