RSG FINANCE  key-light-blue  FLEXIBLE PARTNER MODEL

Bij RSG houden we van langjarige werkrelaties. Niet alleen omdat ze op de lange termijn meer rendement opleveren, maar ook omdat ze meer bevrediging geven. We hebben hiertoe het zogenaamde Flexibel Vennoot Model ontwikkeld. Dit samenwerkingsmodel biedt je vier belangrijke voordelen.

1. Individuele winstdeling

Als Flexibel Vennoot ontvang je een concurrerend basissalaris, aangevuld met een deel van de winst (die je zelf mede hebt gegenereerd) en een individuele bonus, gebaseerd op het door jou gerealiseerde projectresultaat. Met deze constructie drukken we onze waardering uit voor je inzet en stimuleren we het ondernemerschap binnen ons bedrijf.

2. Langdurige relaties

Wij geloven in relaties die voor beide partijen jarenlang aantrekkelijk en profijtelijk zijn. Daarom maken we je graag tot een van onze Flexibele Vennoten. Dit samenwerkingsmodel, dat meestal resulteert in een arbeidscontract voor onbepaalde tijd, biedt beide partijen zekerheid:

  • Jij als Flexibele Vennoot weet je verzekerd van uitdagend werk bij vooraanstaande opdrachtgevers en ontvangt daarvoor een prima inkomen. Bovendien ben je sociaal en juridisch beschermd. In deze constructie combineer je de opwinding van het ondernemerschap met de zekerheid van een vaste baan.

  • Wij als RSG hebben dankzij dit model de zekerheid dat we onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit kunnen bieden.

3. Opleiding en coaching

RSG stelt je in staat te groeien en te excelleren. Daarom bieden we al onze Flexibele Vennoten coaching aan. Niet eenmalig of tijdelijk, maar continu. Je kunt altijd terugvallen op de Business Manager als je vragen hebt of tegen zaken aanloopt. Verder krijg je alle ruimte om (met name) je soft skills, ondernemersvaardigheden en communicatievaardigheden te verbeteren en doelgericht te schaven aan de kernelementen van persoonlijk leiderschap.

Meer informatie over coaching bij RSG vind je op onze Talent Academy.

4. Specialistische cellen

RSG Finance is ingericht in de volgende specialistische Business Lines:

  • Accounting & Reporting

  • Business control

  • Governance, Risk & Compliance

  • Public

Iedere Business Line heeft haar eigen Business Manager en kan binnen de strategie van de groep haar eigen koers varen. We organiseren geregeld bijeenkomsten, zodat je met vakgenoten kennis en ervaringen kunt delen en in je werk snel kunt inspringen op veranderende (markt)omstandigheden en/of wijzigingen in wet- en regelgeving.