Rick

Goede dag,

Ik ben Rick Lugthart en sinds begin januari 2018 gestart als Business Manager Public bij RSG Finance. Een korte introductie over mijzelf. Ik ben 41 jaar en vader van 3 jonge kinderen (2 meiden en 1 jongen) en woon in Den Haag.

Ooit begonnen in de Horeca en de IT (o.a. bij Getronics, KPN, Hawking Technology) en ben een aantal jaren ondernemer geweest in de Retail. De laatste jaren gewerkt bij gemeentes, als interimmer een landelijk recruitingteam opgezet bij Start People (USG) en de laatste 2 jaar bij Matchpartner als Consultant Fysieke en Sociaal Domein binnen de overheid.

Bij RSG Finance zal ik mij bezighouden met het verder uitbouwen van de Finance & Control markt binnen het Publieke Domein. Ik heb voor de overstap naar RSG gekozen vanwege de kennis, ervaring, drive en de energie van de collega’s, maar ook de ambities die er zowel voor de korte als lange termijn zijn.

MENU