Ik ben Jan-Willem Hulstein, geboren en getogen in Nijmegen, maar al ruim 12 jaar woonachtig in Den Bosch; échte bourgondiër dus.

Ik ben trotse vader van drie zoons en daarnaast gek van sport en muziek (Soul & Jazz, jaren 80). Van oorsprong ben ik jurist-bedrijfskundige en beschik ik over jarenlange commerciële ervaring binnen de Zakelijke Dienstverlening ( o.a. Eiffel en Ernst&Young/RGP). De afgelopen jaren heb ik deze kennis en projectmanagement ervaring steeds meer ingezet in het Publieke domein in de rol van kwartiermaker en verandermanager. Ik ben bedreven in het organiseren van een passende structuur om complexe opgaven verder te brengen.

Waarom RSG Public?
De publieke zaak heeft mijn passie, omdat de overheid in al haar verschijningsvormen er is voor de burgers.  Er gebeurt momenteel veel bij en vanuit de overheid en hierbij hoort verandering.

De Bedrijfsvoering en Financiële vraagstukken komen hierbij altijd aan de orde. Ik heb een breed netwerk en ben de afgelopen periode vanuit Hulstein Consultancy met name actief geweest  als (regionale) kwartiermaker en onafhankelijk ‘reis- en procesbegeleider’ voor vele (regionale) vraagstukken met een ontwikkelingsopgave.  De vacante rol en positie van Business Unit Director is dan ook op mijn lijf geschreven. 

Ik kijk uit naar een hechte en plezierige samenwerking met de collega’s en (klant)relaties van RSG Public om gezamenlijk onze ambities waar te maken!

Mvgr JW