Kim Visschers

Kim is een zelfstandig opererend professional op het gebied van interne beheersing en internal auditing. Door haar analytisch vermogen en brede interesse weet zij financiële en operationele processen snel te doorgronden. Haar focus op resultaat stelt haar in staat boven het proces te gaan staan om het einddoel van de opdrachtgever in het oog te houden.
Samenwerking is hierbij de sleutel tot duurzame implementatie.

“Ik heb een studie International Business Economics gevolgd aan de Universiteit van Maastricht . In deze periode heb ik ook een semester aan de Copenhagen Business School gestudeerd. Na mijn studie ben ik bij PwC Maastricht gaan werken, waar ik jaarrekeningcontroles heb verricht bij klanten in diverse sectoren. Naast de controlewerkzaamheden heb ik ook vaktechnische trainingen gegeven aan minder ervaren collega’s, wat ik een hele leuke en leerzame ervaring vond. In deze periode heb ik ook mijn opleiding tot Registeraccountant afgerond.”

Werkervaring:

2017 – heden

Interim Finance Professional RSG Finance:

Senior Internal Auditor – Momenteel verricht ik een opdracht op de Internal Audit afdeling van ASML. Hierbij werk ik in wisselende teams aan diverse onderzoeken waarmee toegevoegde waarde wordt geleverd aan het bedrijf.

RSG Logo
asml logo -2

2010 – 2017

Register accountant, PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. Verantwoordelijkheden: Jaarrekeningcontroles bij bedrijven in de nationale & internationale praktijk en publiek.

PricewaterhouseCoopers Logo

2010

Masterscriptie, PricewaterhouseCoopers Accountants N.V.

PricewaterhouseCoopers Logo

Opleidingen:

2010 – 2015

2010 – 2012

2009 – 2010

2009

 

2006 – 2009

2000 – 2006

Opleiding tot Registeraccountant – praktijk deel Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Opleiding tot Registeraccountant – theoretisch deel Maastricht University Auditing, internal control en externe verslaggeving

Master International Business – Accountancy Maastricht University

Exchange semester Copenhagen Business School, Kopenhagen, Denemarken Business Strategy, Project Management, Human Resource Management from an International Perspective, Sports Economics

Bachelor Economics – International Business Economics Maastricht University Major: Accounting, minor: Finance

VWO – Natuur en Gezondheid, Economie 1 en M&O BC-Echt, Echt

MENU