Traineeship Finance & Data

De wereld van de financial verandert waarbij meer en meer data beschikbaar is. Data waarmee organisaties beter in staat gesteld worden te anticiperen op de buitenwereld en zelfs kunnen gaan voorspellen wat er binnen hun scope gaat gebeuren: trends & ontwikkelingen in de wereld van hun klanten of inzichten waarmee de organisatie intern een enorme efficiency slag kan slaan.

Ook bij onze klanten speelt het vraagstuk rondom Data Analytics enorm: het onderwerp komt meer dan regelmatig voor tijdens onze gesprekken met klanten en we zien dat de behoefte aan jonge Data Analisten meer en meer concreet wordt. Tijd om hier vanuit RSG kant op in te spelen dus!

En dat doen we ook: na het geweldige succes van 2018 starten wij ook dit jaar, met ingang van 1 oktober met het opleiden van een tweede klas, Data Professionals van de toekomst!

De RSG Data Professionals zijn afgestudeerde Bachelor/Master studenten met een opleiding in de richting van Bedrijfseconomie , Bedrijfskunde, Finance of Econometrie.

Kandidaten hebben tussen de 0 en 2 jaar relevante werkervaring en hebben een aantoonbare affiniteit met Data & Data Analytics.

Als onderdeel van het Data Professional Program zal per 1 oktober een 1 jaar durend programma starten die de Data Professionals opleidt tot een volwaardig Data Specialist.

Wanneer je bij jouw huidige opdrachtgever, of binnen jouw netwerk, signalen opvangt waar ons Data Professional Program op aansluit, neem dan contact op met je Business Manager!

MENU