Nikki

Nikki van de Weijer

Ik ben Nikki, een enthousiaste, betrokken en avontuurlijke 21-jarige vrouw. Van duiken in het prachtige Sint Maarten tot snowboarden in Oostenrijk, ik ga iedere uitdaging aan.

Ik vind het geweldig contacten met mensen op te bouwen en investeer graag in verbindingen. Sinds 8 maanden ben ik woonachtig in Nederland en sinds 18 juni jl. mag ik me trots een deel van het RSG team noemen. Ik versterk RSG Finance als Talent Consultant.

Wat dit inhoud? De ideale match vinden tussen kandidaten en vacatures. Overigens zal ik ook deels verantwoordelijk zijn voor het stukje Social Media en e-recruiting wat hierbij komt kijken. Niet alleen de ideale match vinden, maar ook hoe we met onze website de juiste kandidaten kunnen bereiken is iets wat mij dus zal gaan bezighouden.

MENU