Simme

Wat leuk dat jij deze editie meer over jezelf wilt vertellen, zodat al jouw RSG collega’s wat meer over je te weten komen. Vertel eens wat over jezelf, wie ben je, wat doe je, hoe lang werk je al bij RSG Finance en met welk project ben je nu bezig?

Ik ben Simme en werk sinds 2017 bij RSG. Samen met mijn vrouw Cara zijn wij ouders van onze dochter Luna. Aangezien de eerste nieuwe echo’s alweer een feit zijn hopen wij eind 2018 een nieuwe kleine spruit te verwelkomen. Woonachtig in Druten (regio Nijmegen) in het mooie land van Maas en Waal.
Momenteel ben ik werkzaam als Finance Manager bij transportbedrijf Boekestijn in Mill. Dit is mijn tweede opdracht buiten de accountancy in dienst van RSG. Mijn overstap destijds naar RSG was geen logische stap. Normaliter zou ik eerder gekozen hebben voor een vaste werkomgeving. Omdat ik nog niet goed wist naar welke richting binnen de finance mijn voorkeur uit zou gaan, heb ik uiteindelijk voor RSG gekozen. De uitgelezen mogelijkheid om in verschillende ‘keukens’ te kijken.

Waarom heb je zelf destijds de overstap naar RSG gemaakt?
Zijn jouw verwachtingen die je toentertijd had uitgekomen?

Na mijn eerste opdracht in de accountancy merkte ik dat het wat moeite kostte om aan mijn eerste opdracht te komen. Mijn geduld werd even op de proef gesteld. Toch denk ik dat je via detachering sneller (al zijn het in het begin misschien maar kleine opdrachten) de ervaring op doet die je nodig hebt om uiteindelijk bij de opdrachten uit te komen die je voor ogen hebt. Na 1,5 jaar RSG kan ik nog moeilijk oordelen of mijn opgedane ervaringen naar verwachting zijn, hiervoor ben ik nog te kort werkzaam in de business.

De 3 kernwaarden van RSG zijn deskundig, betrokken en daadkrachtig. Hoe zie jij dat terug in jouw dagelijkse contact met (de medewerkers van) RSG?

Wat mij aan RSG opvalt is de persoonlijke benadering vanuit RSG naar de interim financials toe en de ruimte die wordt gemaakt voor de persoonlijke ontwikkeling. RSG is oprecht geïnteresseerd in je persoonlijke verhaal en probeert samen het beste uit de samenwerking naar boven te halen.

Waar zit voor jou het verschil tussen RSG Finance en andere partijen? Of hoe zie jij de toegevoegde waarde van RSG en heb jij hier ook een rol in?

Het model binnen RSG spreekt mij aan, omdat je niet alleen afgerekend wordt op de productiviteit. Het gaat om het totaalpakket, waarin o.a. persoonlijke ontwikkeling en verbondenheid tevens belangrijk zijn. Een model waarbij de periodieke beoordeling meetbaar en praktisch is ingestoken.

Wat zou je nieuwe collega’s mee willen geven?

Aan de nieuwe collega’s zou ik willen meegeven dat je geduld moet bewaren als de situatie zich voordoet dat er niet direct een nieuwe opdracht voor je klaar ligt. Het komt vanzelf goed. Al draagt het wel bij als je zelf initiatief toont 😉

Tot snel allemaal!

Groetjes Simme

MENU