RSG FINANCE  key-light-blue  INTERIM PROFESSIONALS

Graag stellen wij alvast enkele van onze Professionals aan u voor!

Rieky van der Kruis

Ik ben Rieky en werk sinds 1 januari 2016 bij RSG als Interim Professional. Na ruim 14 jaar in de Accountancy de controles te hebben uitgevoerd en geleid van publieke organisaties, mkb bedrijven tot beursgenoteerde multinationals werd het voor mij tijd voor een volgende stap. Door als interimmer aan de slag te zijn behoud ik wisselende opdrachten en werkplekken en kan ik tegelijkertijd ervaring op doen met alle verschillende facetten van het controllers vak. Daarnaast heeft RSG mij de mogelijkheid geboden om naast de uit te voeren opdrachten deel te nemen in de stuurgroep opleidingen, waarmee wij jaarlijks een passend cursusaanbod proberen op te zetten voor de werknemers van RSG.

Deze extraatjes maken voor mij het werken bij RSG extra leuk.

Momenteel werk ik aan mijn tweede opdracht. Na een half jaar met veel plezier bij Witlox Van den Boomen gewerkt te hebben, werk ik nu als controller bij Van Gansewinkel. In de toekomst ga ik met RSG verder kijken naar verschillende opdrachten als Controller en/of Internal Auditor.

RSG werkt met een Flexibel Vennoot Model. Ik ben iemand die zich graag betrokken voelt bij mijn baan en het bedrijf waar ik werk. Dit model bevordert mijn betrokkenheid bij RSG nog meer. Samen met RSG kijken waar ik naartoe wil en dit samen bereiken.”

Simme Willemsen

“Via mijn zwager kwam ik eind 2016 in contact met RSG. Ik was redelijk sceptisch over de wereld van de recruiters. Toch ging ik een kop koffie drinken en werd mijn mening na het eerste gesprek direct bijgesteld. De persoonlijke benadering vanuit RSG trok me daarbij erg aan. De organisatie die oprecht geïnteresseerd is in je persoonlijke verhaal en daarmee zorgt voor een prettige samenwerking.

Ik heb voor detachering gekozen, omdat ik na 8 jaar in de accountancy het verlangen kreeg meer inhoudelijk met de ‘cijfertjes’ bezig te willen zijn, dan alleen maar bij de controlewerkzaamheden het geval was. Omdat ik nog niet goed weet bij welk type bedrijf ik mijzelf de komende jaren zie zitten, heb ik gekozen voor de constructie bij RSG. Via RSG ben ik nu werkzaam bij Ampleon in Nijmegen. Een internationale onderneming waar ik op een goede manier de kans krijg de switch te maken vanuit de accountancy naar de business. Via de weg van RSG streef ik ernaar over een aantal jaren als volwaardig controller te kunnen functioneren.

Het model binnen RSG spreekt mij enorm aan, omdat je niet alleen afgerekend wordt op de productiviteit, maar op een totaalpakket aan elementen, waarin o.a. persoonlijke ontwikkeling en verbondenheid tevens belangrijk zijn. Een model waarbij de periodieke beoordeling meetbaar en praktisch is ingestoken.

In de toekomst zie ik mijzelf breder gaan ontwikkelen door meer kennis op te doen in de business.”

Kim Dillen

“Als interim professional bij RSG Finance heb ik een model gevonden wat in deze fase van mijn loopbaan perfect aansluit bij mijn wensen. De voornaamste reden voor mij om bij RSG Finance te werken zijn de op maat gesneden opdrachten en opleidingen zodat je je persoonlijke groei ambities zoveel mogelijk kunt realiseren. Daarnaast  word je ondernemerszin en binding met RSG Finance geprikkeld door het Flexibele Vennootmodel. En ondanks dat ieder werkzaam is bij verschillende opdrachtgevers, voelt iedere samenkomst met collegae als een warm bad.

Na 5 jaar in de openbare accountancy gewerkt te hebben en afronding van mijn opleiding tot Registeraccountant, ben ik als internal auditor werkzaam geweest aan zowel de zorgaanbieders zijde als aan de kant van de verzekeraar. Naast financial en operational audits is integraal risicomanagement een belangrijk onderdeel geweest van mijn takenpakket. De Solvency vereisten waren ook onderdeel van de audits.

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam voor RSG Finance en direct aan de slag gegaan bij Achmea internal audit. Aandachtsgebieden hier betroffen de zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg en Levensverzekeringen.

Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik graag delen en uitbreiden bij volgende opdrachtgevers.”

Jeffrey de Roock

“Alweer bijna 4 jaar geleden kwam ik in contact met RSG. Meteen voelde ik me thuis in deze jonge maar zeer ambitieuze organisatie. Volop in ontwikkeling en klaar voor het verder uitbouwen van de dienstverlening, iets waar ik mijn steentje graag aan bij wilde dragen. Het persoonlijke contact en de informele setting spraken mij direct aan. Ivo van Lierop en collega’s gaven mij toen direct het gevoel dat ik de professional was die zij zochten. De open cultuur en de korte lijnen maken de samenwerking optimaal voor mij.

In 2006 ben ik gestart als assistent accountant bij Deloitte, waar ik vervolgens ruim 7 jaar heb gewerkt. Mijn persoonlijke ambitie en de ambitie van RSG om professionals de kans te geven zich door te ontwikkelen binnen en buiten de audit hebben ervoor gezorgd dat ik mijn kennis en ervaring uit heb kunnen breiden als professional. Zo ben ik werkzaam geweest bij diverse accountantskantoren als junior manager en als financieel toezichthouder bij het Commissariaat voor de Media. Als financieel toezichthouder heb ik mijn ruime kennis en ervaring in de audit kunnen gebruiken om mij door te ontwikkelen op het gebied van financiële analyses, risicomanagement en governance vraagstukken. Met als doel deze onderwerpen te vertalen naar passend toezicht.

Binnen RSG ben ik werkzaam als ‘Flexibel Vennoot’. Dit model is voor mij zeer aantrekkelijk omdat ik mijn ondernemerskwaliteiten volop in kan zetten en kan ontwikkelen. RSG biedt je de ruimte om opdrachtgevers zelfstandig te benaderen en (nieuwe) markten te verkennen. De kracht van het model is dat je als professional in staat gesteld wordt jouw netwerk optimaal te benutten en dat die inzet financieel wordt beloond. Dit zorgt voor een win-win situatie voor onze opdrachtgevers, voor RSG en voor mij als professional.

Periodiek kijkt RSG samen met mij als professional naar de optimale persoonlijke ontwikkeling. Dit vormt de basis voor de keuze van de volgende interim opdracht. Deze aanpak geeft mij voldoende uitdaging om aan RSG verbonden te zijn en blijven.”

Mieke de Lepper

“Na zo’n 3,5 jaar ervaring op gedaan te hebben bij een ziekenhuis op het gebied van Internal Audit en privacy / data security, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Meteen vanaf de eerste kennismaking heb ik een positief gevoel bij RSG: een gemoedelijke organisatie met een continu streven naar vooruitgang. Betrokkenheid, zowel bij de Interim Professional als bij de opdrachtgever, is iets wat RSG hoog in het vaandel heeft staan. Door te weten wat er speelt en welke behoeftes er zijn, probeert RSG zo goed en flexibel mogelijk mee te denken.

Voor mij als Interim Professional biedt RSG uitdagende kansen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn werkveld te verbreden. Na mij eerste opdracht als Auditor bij VGZ, ben ik nu gedetacheerd als Business Controller bij Canna Corporate. Het is erg leuk om op deze manier een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij verschillende mooie bedrijven en sectoren. Daarnaast ondersteunt RSG mij hierin door het aanbieden van specifieke trainingen en opleidingen die aansluiten bij mijn behoeften. Mijn toekomst bij RSG biedt mij dus nog gegarandeerd volop mooie uitdagingen!”

Anne Vos

“Een baan als Interim Finance Professional had ik vooraf nooit bedacht. Het kwam op mijn pad en het bleek een gouden stap; veel afwisseling, veel vrijheid, veel groei en ontwikkeling, zowel op de opdrachten als door de diverse trainingen en opleidingen die door RSG worden aangeboden.

Het Flexibel Vennoot Model biedt mij veel mogelijkheden; je hebt de zekerheid van een vaste baan en kan tegelijk uit prachtige opdrachten bij diverse werkgevers kiezen. Daarnaast deel je mee in je eigen genereerde winst.

Mijn eerste opdracht was bij Rousselot B.V., een dochteronderneming van Darling Ingredients Inc. Nu zit ik gedetacheerd bij de Internal Audit afdeling van ASML.

Mijn toekomst bij RSG biedt me zeker nog mooie uitdagingen bij meerdere bedrijven, die bijdragen aan mijn eigen groei en business ervaring!

Marc van der Maat

“De samenwerking met RSG zorgt ervoor dat ik diverse opdrachten kan doen bij verschillende werkgevers zonder bij hen in dienst te hoeven treden en zo ervaring kan op doen in meerdere functies. Na ruim vijf jaar bij PwC te Amsterdam in de controlepraktijk te hebben gewerkt en het behalen van de RA-opleiding was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door RSG heb ik wel de zekerheid en voordelen van een vast dienstverband maar ook de flexibiliteit van steeds nieuwe opdrachten bij verschillende werkgevers.

Na het behalen van een MSc in accountancy aan de Universiteit van Tilburg ben ik begonnen bij de controlepraktijk van PwC . Hierbij heb ik de jaarrekening van grote internationale klanten gecontroleerd maar ook van klanten in het midden en groot MKB. In Amsterdam heb ik daarnaast de opleiding tot registeraccountant gevolgd en deze in 2016 afgerond.

Toen ik bij RSG begon heb ik mijn eerste opdracht bij een KPMG uitgevoerd. Hierbij heb ik gezien wat de verschillen tussen de kantoren zijn en mijn kennis en ervaring kunnen gebruiken die ik in de jaren ervoor heb opgedaan. Mijn tweede opdracht was bij WvdB waarbij ik de verschillen heb kunnen ervaren tussen een middelgroot en Big 4 kantoor. Mijn volgende opdracht via RSG zal in het bedrijfsleven zijn als financial- of business-controller of als internal auditor.

Het Flexibel Vennoot Model biedt mij de voordelen als de zekerheid van een vaste baan maar ook de bonusregeling over de door mijzelf gegenereerde omzet. Daarnaast vind ik de ervaring die ik opdoe tijdens de opdrachten bij klanten van RSG minstens net zo belangrijk.

In de toekomst wil ik via RSG nog de nodige ervaring en kennis opdoen met opdrachten bij klanten van RSG. Zo wil ik mijn leercurve laten groeien en ervaring opdoen in de business en telkens weer een nieuwe uitdaging hebben.

Kim Visschers

“Sinds 1 maart 2017 ben ik in dienst bij RSG. Hiervoor ben ik 6,5 jaar werkzaam geweest bij een van de Big 4 accountantskantoren, waar ik jaarrekeningcontroles heb verricht bij klanten in diverse sectoren en  vaktechnische trainingen heb gegeven aan minder ervaren collega’s.

RSG onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die ze bieden. Als Interim Professional krijg ik de kans om uitdagende opdrachten te verrichten bij toonaangevende bedrijven in de regio, waarbij ze ook rekening houden met mijn interesses en loopbaanontwikkeling. Daarnaast bieden ze mij de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen door het faciliteren van diverse cursussen.

Het voordeel van het Flexibele Vennoot Model is dat je wordt gestimuleerd om ook je ondernemerskwaliteiten verder te ontwikkelen, maar wel de zekerheid hebt van een goed vast salaris.

Mijn eerste opdracht verricht ik op de internal audit afdeling van ASML.

“Ik ben zelfstandige en werk via RSG op dit moment bij een groot afvalverwerkingsbedrijf. Dit bedrijf verzorgt, als betrouwbare partner van overheden en bedrijven, een duurzame oplossing voor hun afvalstromen. Ik ben binnen het projectteam de projectcontroller/-planner. Ik ben iemand die wordt omgeschreven als een enthousiast, maar daadkrachtig persoon. Dit zorgt ervoor dat ik voor alle lagen in de organisatie toegankelijk ben. Wat mij onderscheidend maakt, is dat ik zowel een financiële als een PMO-achtergrond heb en daarnaast ervaring heb als projectleider. RSG heeft een groot netwerk, ruime kennis van Finance, Accounting en Reporting en is kundig in werving en selectie. RSG denkt met je mee!”

Martine Mathijssen – Freelance Professional

Werkzaam via RSG Finance

MENU