Bram

Bram is een nuchtere, ervaren Finance Professional die zijn carrière gestart is bij EY, waar hij ongeveer 5 jaar heeft gewerkt. Met deze gedegen Accountancy achtergrond heeft hij de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt bij Vlisco (textiel), waar hij in ongeveer 2,5 jaar verschillende rollen heeft vervuld.

Inmiddels werkt Bram sinds oktober 2014 bij RSG Finance als Interim Professional. Zijn eerste opdracht bij Van Gansewinkel heeft Bram weten uit te bouwen, waardoor hij hier nog steeds zijn toegevoegde waarde weet te brengen.

Als persoon is Bram een echte teamplayer. Hij hecht veel waarde aan het groepsproces en zet zijn eigen belangen eenvoudig opzij om het grotere plaatje te dienen. Daarnaast is hij iemand die graag anderen helpt en naar zijn collega’s luistert. Bram is sociaal en daarmee goed in het onderhouden en uitbouwen van zijn netwerk binnen organisaties.

In zijn werk is Bram analytisch en neemt beslissingen op basis van kritische, zorgvuldige analyse van feiten en meningen. Hij laat zich bij besluitvorming niet meeslepen door emoties, maar baseert zich op rationele overwegingen. Hij is nauwkeurig en gaat gestructureerd te werk.

Bram houdt van afwisseling, vernieuwing en verandering. Te veel routine zal hem op den duur gaan vervelen.

MENU