Kim Dillen

Per februari 2017 ga ik van start bij RSG Finance. Graag stel ik me alvast voor.

Ik ben Kim Dillen (33), woonachtig in Eindhoven en ook geboren Brabantse. Na de hbo accountancy ben ik verder gaan studeren aan Nyenrode in combinatie met een carrière bij PricewaterhouseCoopers (PwC). Mijn Master heb ik afgerond bij PwC, het praktijkdeel heb ik bij mijn volgende werkgever kunnen afronden en daarmee me mogen inschrijven als Registeraccountant in 2011.

Bij PwC ben ik werkzaam geweest in de assurance tak waar ik me breed heb kunnen oriënteren. Na enkele jaren heb ik langzaam focus aangebracht richting Healthcare. Na afronding van mijn master en post-doc deed zich een nieuwe kans voor en ben ik in 2010 overgestapt naar het ziekenhuis Máxima Medisch Centrum. Hier heb ik als intern accountant de internal audit mogen opzetten en inrichten. Tevens heb ik een systeem opgezet voor integraal risicomanagement. De ziekenhuiswereld was qua structuur en financiering sterk in ontwikkeling (marktwerking) waardoor ik altijd weer voor nieuwe uitdagingen kwam te staan. Veel geleerd, maar nu tijd voor een volgende stap waar ik een meer steile leercurve kan nastreven. Bij RSG Finance start ik als interim professional in de Business Line GRC.

Naast mijn werkzame leven zijn er ook nog andere zaken waar ik me graag mee bezig houd. Sinds 1,5 jaar woon ik weer samen in Eindhoven in een mooi vooroorlogs huis. Na een jaartje klussen is het inmiddels aardig leefbaar. De andere bewoners zijn de helft van de week de twee dochters van mijn vriend en nog twee permanente inwoners, de katten. Ik heb een enorme passie voor atletiek, ook wel rennen. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vooral rennend op de Leenderheide of fietsend in de Limburgse heuvels.

Ik kijk erg uit naar mijn start bij RSG Finance. Ik hoop echter al eerder kennis te maken met mijn collegae!

MENU