Kim Visschers

Kim 2

“Met een aantal van jullie heb ik inmiddels al kennis mogen maken, maar voor wie mij nog niet kent wil ik mij graag via deze weg nog even voorstellen. Ik ben Kim Visschers, 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend Paul in Nederweert. In mijn vrije tijd sport ik graag, met name karate en zwemmen. Daarnaast houd ik van muziek, koken, iets afspreken met vrienden en actieve vakanties. Zo hebben we afgelopen december nog een mooie rondreis gemaakt door Australië.

Ik heb een studie International Business Economics gevolgd aan de Universiteit van Maastricht . In deze periode heb ik ook een semester aan de Copenhagen Business School gestudeerd. Na mijn studie ben ik bij PwC Maastricht gaan werken, waar ik jaarrekeningcontroles heb verricht bij klanten in diverse sectoren. Naast de controlewerkzaamheden heb ik ook vaktechnische trainingen gegeven aan minder ervaren collega’s, wat ik een hele leuke en leerzame ervaring vond. In deze periode heb ik ook mijn opleiding tot Registeraccountant afgerond.

Na 6,5 jaar was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging en derhalve ben ik per 1 maart indienst getreden bij RSG, waar ik momenteel werkzaam op een opdracht op de internal audit afdeling van ASML.”

Opleidingen:

Werkervaring:

2010 – 2015

 

2010 – 2012

 

 

2009 – 2010

 

2009

 

 

2006 – 2009

 

2000 – 2006

Opleiding tot Registeraccountant – praktijk deel Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Opleiding tot Registeraccountant – theoretisch deel Maastricht University Auditing, internal control en externe verslaggeving

Master International Business – Accountancy Maastricht University

Exchange semester Copenhagen Business School, Kopenhagen, Denemarken Business Strategy, Project Management, Human Resource Management from an International Perspective, Sports Economics

Bachelor Economics – International Business Economics Maastricht University Major: Accounting, minor: Finance

VWO – Natuur en Gezondheid, Economie 1 en M&O BC-Echt, Echt

2017 – heden

 

 

 

 

 

2010 – 2017

 

 

2010

 

Interim Finance Professional RSG Finance:

Senior Internal Auditor – Momenteel verricht ik een opdracht op de Internal Audit afdeling van ASML. Hierbij werk ik in wisselende teams aan diverse onderzoeken waarmee toegevoegde waarde wordt geleverd aan het bedrijf.

Register accountant, PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. Verantwoordelijkheden: Jaarrekeningcontroles bij bedrijven in de nationale & internationale praktijk en publiek.

Masterscriptie, PricewaterhouseCoopers Accountants N.V.

MENU