Lotte

Lotte is een vriendelijke jongedame die analytisch sterk is. Ze is slim en accuraat in haar werk. Lotte vindt het belangrijk om goed werk te verrichten en toont hierin ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Ze is niet de persoon die op de voorgrond treedt en gaat roepen hoe goed ze is, dit laat ze liever zien. Lotte kan vanuit een helicopterview de diepte in gaan en gedetailleerd antwoord geven als dat gewenst is.

Met haar brede opleiding (RC afgerond en RA theoretisch) is ze inzetbaar op verschillende functies en zal ze zich snel weten in te werken. De rol van Interim Site Conteroller is een interessante uitdaging voor Lotte, om verschillende redenen. Ze Lotte heeft nog geen leidinggevende ervaring, maar met haar persoonlijkheid dat ze het belangrijk vindt om mensen te helpen, veel geduld heeft en laagdrempelig is, in combinatie met haar vakinhoudelijke kennis, maakt dat ze dit wel zeker kan.

Met IFRS heeft ze regelmatig mee te maken gehad in haar werk als accountant en daarnaast heeft ze jaarlijks haar kennis bijgehouden op het vlak van IFRS. Transfer Pricing kent ze vanuit de theorie. Lotte staat er voor open om deze kennis op de korte termijn bij te spijkeren indien gewenst.

MENU