Marc van der Maat

Via dit bericht wil ik mijzelf alvast even voorstellen aan jullie, per 1 februari zal ik bij RSG in dienst treden. Mijn naam is Marc van der Maat, 29 jaar en woon samen met mijn vrouw Carolijn in Amsterdam. Ik ben geboren in Eindhoven en heb 18 jaar in Son en Eindhoven doorgebracht.

In mijn vrije tijd en weekenden vind ik het leuk om naar het voetbal (PSV) te gaan en met vrienden een biertje te drinken. Daarnaast houd ik ervan om met vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen zoals dagjes uit of weekendjes weg. Af en toe doe ik aan hardlopen al is dat de laatste maanden wat minder geweest. Verder wordt ik aankomende mei voor het eerst vader en kijk daar dan ook erg naar uit.

Betreft mijn opleidingen, na de middelbare school in Eindhoven heb ik in Maastricht een bachelor bedrijfseconomie gevolgd en in Tilburg een master accountancy gedaan. Vervolgens heb ik in Amsterdam de postmaster voor registeraccountant afgerond en sinds afgelopen zomer ben ik als RA ingeschreven bij de NBA.

Afgelopen 5 jaar heb ik bij PwC als associate en senior associate gewerkt in Amsterdam. Ik heb in deze jaren vele verschillende klanten bediend met name in de private sector met Dutch GAAP als verslaggevingsvereisten. Afgelopen 2 jaar heb ik voornamelijk controles uitgevoerd van ondernemingen met vastgoedbeleggingen. Ik heb bij PwC een leerzame tijd gehad maar na 5 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en denk deze via RSG te vinden bij leuke opdrachten voor verschillende mooie bedrijven. Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!

Tot in februari. Groet,

Marc

MENU