Rieky

Rieky is een ervaren professional die sinds 1 januari 2016 bij RSG Finance in dienst is. Met haar achtergrond bij een Big4 (EY) heeft ze veel internationale kennis en ervaring (US GAAP/Sox/IFRS) opgedaan bij grote corporate organisaties.

Vanuit Mazars heeft Rieky ook de wat kleinere organisaties gezien. Vaktechnisch is ze zeer goed onderlegd. Dit blijkt ook uit het feit dat ze stagemeester is geweest bij EY en Mazar en deze rol nu ook bij RSG Finance vervult, naast de rol van coördinator opleidingen.

Rieky is erg goed in haar omgang met mensen, het aansturen en leiden daarvan en is een erg spontane en opgewekte dame, die goed communiceert naar alle lagen in de organisatie. Rieky is erg klantgericht en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze gaat voor het succes van de opdracht. Mocht het haar niet lukken via een bepaalde weg, dan probeert ze het op een andere manier. Met haar innemende persoonlijkheid weet ze minder leuke onderwerpen toch geaccepteerd te krijgen. Haar verbindende capaciteiten is één van haar sterkste kwaliteiten.

MENU