Lean Orange Belt

Wil jij continu verbeteren? Je eigen ambities realiseren? RSG biedt in samenwerking met FTE Improvery met veel enthousiasme Lean trainingen aan voor iedereen met een grote passie voor continu verbeteren. Onze partner FTE Improvery is officieel geaccrediteerd door het LCS en helpt jou om met de verbeter filosofie je Lean Orange Belt certificaat te behalen in slechts 2 trainingsdagen. Op Springest zijn de opleidingen gemiddeld beoordeeld op een 9,2 door eerdere cursisten.

Hoogste accreditatie van Nederland!

De Lean Orange Belt training van onze partner FTE Improvery is door Lean Competency System (LCS) officieel geaccrediteerd. De Lean Orange Belt training is geaccrediteerd op niveau 1A en 1B. FTE Improvery is in Nederland het hoogst geaccrediteerde trainingsbureau op het gebied van Lean.

Wat levert deze training jou op?

Na de 2-daagse Lean Orange Belt training krijg je een certificaat van deelname op niveau 1A en 1B. Je hebt aspecten een aandachtsgebieden van Lean geleerd en je kent de Lean tools en termen. Maar boven dat leer je het belang van Lean en heb je al een grote stap gezet om Lean ambassadeur te worden in je organisatie.

We zullen je meenemen in onze filosofie voor doen, samen doen en zelf doen. En het 5P-model kan je na deze training ook dromen.

Je leert tijdens deze inspirerende dagen:

  • een probleemoplossende methodiek (A3’s) uit te voeren.
  • processen in kaart te brengen door het maken van een value stream map en verspillingen te identificeren.

Wat ga je doen?

Voor de 2-daagse training zullen we eerst een intakegesprek met je inplannen. Dit is om jou alvast zoveel mogelijk kennis mee te geven voordat je met de training begint. Zo leren we je ook alvast kennen en dan kunnen we het programma zo goed mogelijk op jou en je medecursisten afstemmen. Na de training volgt er ook nog een coachingsgesprek met jou. We helpen je dan graag nog een keer waar je tegenaan loopt in de praktijk. In zowel het intake- als coachingsgesprek kan het handig zijn dat je leidinggevende hierbij aanwezig is.

  • Dag 1: Introductie Lean – Lean principes – Elementen van Lean – A3 denken (problem solving)
  • Dag 2: A3 coaching – Proces (VSM  en verspilling) – Lean simulatie

Wie wordt jouw trainer?

Deze training wordt verzorgd door Arthur Pans of Sybrand Hoekstra. Beide mannen willen altijd continu verbeteren en zijn trainers tot op het bot. Cursisten geven aan dat zij hun kennis op een hele enthousiaste manier kunnen overbrengen. Zij oefenen direct met je zodat jij de materie gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Even praktisch

Uiteraard wil je ook de praktische kant weten van deze training. De kosten voor deze training zijn € 1.000,-, excl. BTW. Daarvoor krijg je:

  • een intakegesprek om je alvast te leren kennen, zodat we de training zoveel mogelijk op je wensen en die van je medecursisten kunnen aansluiten;
  • 2 interessante dagen training;
  • persoonlijke begeleiding en coaching;
  • een coachingsgesprek;
  • het meest actuele Leanboek;
  • het hoogst gecertificeerde Lean Orange Belt certificaat van Nederland.

Meer informatie?

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer informatie over ons opleidingsprogramma? Mail dan naar opleidingen@rsg.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via tel: 085-2736170.