Teamscan | Analyse & Inzicht

Versterk jouw team en krijg inzicht in elkaars drijfveren, competenties en ontwikkelpotentieel!

RSG biedt jou als leidinggevende de mogelijkheid om via een interactieve workshop met je team aan de slag te gaan. Met behulp van een assessment (opgebouwd uit 3 onderdelen) zijn we in staat een beeld te vormen van de verschillende voorkeurstijlen, drijfveren en competenties binnen jouw team. Enerzijds op individueel niveau, anderzijds op groepsniveau!

Naast dit persoonlijk inzicht, kunnen we namelijk een analyse maken op basis van een ‘teamscan’. Hierbij leggen we de individuele resultaten van de assessments over elkaar. Dankzij deze exercitie ontstaat een beeld van hoe de diverse competenties en drijfveren binnen het team vertegenwoordigd zijn: welke elementen zijn goed vertegenwoordigd, waar is wellicht nog behoefte en waar juist niet?

De workshop kan naar voorkeur en behoefte ingericht worden: graag delen we onze ervaringen n.a.v. eerdere workshops en denken we mee welke variant voor jouw team het best past! De insteek is in ieder geval gericht op een flinke interactieve component waarbij deelnemers zich (bijvoorbeeld) voorstellen aan de hand van hun persoonlijke Octogram (zie hieronder). Daarnaast zijn er verschillende oefeningen, voor duo’s of kleine groepjes, die helpen om elkaar beter te begrijpen als het gaat om werkwijze, ambities, stijl en daaraan onderliggende waardes.

Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerd en ervaren consultant.

Het resultaat van de workshop is om te beginnen een leuke én relevante dag voor jou en je team, die het nodige stof tot nadenken en bespreken tot gevolg heeft. Ná de workshop kun je met je team verder bouwen aan samenwerking, verdeling van werk en projecten, etc.!

Wil jij vrijblijvend eens sparren over hoe deze teamscan workshop jou en je team kan helpen? Neem contact op met Eelco Bosscher via eelco.bosscher@rsg.nl of bel +31 6 5141 1776

Een voorbeeld case kun je hier nalezen.

Octogram