Update IFRS

Doelstellingen

Na deze cursus:

  • Bent u op de hoogte van de nieuwe en gewijzigde standaarden en interpretaties die in het boekjaar 2020 voor het eerst van toepassing zijn;
  • Weet u welke wijzigingen vanaf 1 januari 2021 in zullen gaan;
  • Kent u de voortgang van enkele belangrijke projecten van de IASB. Veel van deze ontwikkelingen hebben niet alleen consequenties voor de jaarrekening, maar ook voor informatiesystemen en soms de bedrijfsactiviteiten zelf;
  • U weet welke wijzigingen in verslaggeving u nu al kunt doorvoeren.

Doelgroep

  • Interim professionals werkzaam voor en via RSG.
  • Accountants, controllers en financieel professionals met IFRS-kennis die in één dag bijgepraat willen worden over de ontwikkelingen in de afgelopen periode.

Inhoud

IFRS kent veel wijzigingen die een grote impact kunnen hebben op de jaarrekening. Het is van belang dat u op de hoogte bent van deze wijzigingen. De IFRS update 2020 gaat uitgebreid in op de nieuwe standaarden en interpretaties onder IFRS, waaronder die voor omzetverantwoording en financiële instrumenten. In één cursusdag behandelt de docent alle recent geldende wijzigingen in IFRS. Ook krijgt u een update van verslaggeving-standaarden die reeds zijn goedgekeurd en binnenkort in werking treden.

Meer informatie?

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer informatie over ons opleidingsprogramma? Mail dan naar opleidingen@rsg.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via tel: 085-2736170.