Interesse in Financiële Professionals die een 2-jarig Traineeprogramma volgen, met de focus op Finance & Data Analytics?

 Kom in contact met onze Young Financials die een carrière ambiëren binnen Finance, Control of Audit. In de veranderende omgeving krijgen ze te maken met vraagstukken op het gebied van Data door het 2 jaar durend programma gericht op data management en data analytics.

Button-interesse

Programma

De Trainees worden opgeleid tot Financial Data Expert. Deze opleiding wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat (ISQI). Het programma is in maart 2018 gestart. Het eerste Traineeship start met minimaal 4 trainees. Het programma kent een 4 -tal blokken die regelmatig langs zullen komen;

Verschillende opdrachten gericht op datamanagement binnen de financiële afdelingen bij een aantal opdrachtgevers (tussen de 2 en 4 opdrachten in 2 jaar).

Vakinhoudelijke data opleiding die erop gericht is Financials kennis te laten opdoen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Data en Data Analytics. Iedere module wordt afgerond met een examen en assessment. Daarnaast zijn ook andere opleidingen zoals Lean Six Sigma in het programma geïntegreerd.

Vanuit RSG Finance wordt de trainee begeleid en gecoacht, ondersteund door een persoonlijk ontwikkelplan, competentie ontwikkeling en evaluaties.  De Trainees zullen hierbij individueel begeleid worden door onze Sr. Business Managers en ervaren Interim Professionals.

Teambuilding, plezier en kennisdeling is ook een belangrijk onderdeel van het programma. Denk hierbij ook aan bedrijfsbezoeken, groepsopdrachten of andere activiteiten.

Wat bieden wij?

RSG Finance biedt onze opdrachtgevers de kans direct in contact te komen met de nieuwe generatie data-driven Financials!

Met een financiële opleiding op HBO of WO niveau en hun eerste ervaring binnen een financiële afdeling op zak, staan zij klaar om hun kennis en kunde in te zetten!

De Trainees worden ingezet bij meerdere opdrachtgevers en rouleren tussen de verschillende opdrachten binnen de financiële afdelingen. Deze opdrachten bestaan gemiddeld uit zo’n 700 uur (een half jaar).

Dit betekent dat een opdrachtgever de beschikking krijgt over minimaal  2 verschillende Professionals in 2 jaar die zich een weg gaan banen binnen het datagebied van de financiële afdeling.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na 2 jaar de kandidaten kosteloos over te nemen wanneer zowel de opdrachtgever als de Trainee hier voor open staan.

Profiel Trainee

Wat verwachten wij?

Voor dit programma zoeken wij opdrachtgevers die commitment aangaan ten aanzien van de Seats in het Traineeship.

Iedere seat bestaat uit 3.000 uur in een periode van 2 jaar (1.500 uur per jaar).

Meer weten? Neem dan contact op met onze Business Managers:

Eelco Bosscher

Eelco Bosscher

Business Manager

eelco.bosscher@rsg.nl

06-51411776

Muriel-K

Muriel Keuning

Business Manager

muriel.keuning@rsg.nl

06-55128517

Over RSG Finance

RSG Finance is een sterspeler binnen de financiële wereld en heeft de focus op het Finance domein. Onze club bestaat uit veelal jonge Finance Professionals die hoog opgeleid zijn en gedreven zijn zich verder te ontwikkelen.

Daarom doen wij zaken met grote bedrijven als ASML, DLL, EY en nog veel meer. Een uitstekende opstap om je te ontwikkelen en je richting verder te bepalen. Ook zijn er mogelijkheden om na het programma in dienst te treden bij 1 van de opdrachtgevers binnen het Traineeship!

Daarnaast zijn we een, van oorsprong, Brabants bedrijf gevestigd in Eindhoven. Dit betekent dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van je successen bovenaan staat. Vraag dit maar aan onze collega’s!

Je kunt contact met ons opnemen via mail, Linkedin, website of telefoon en kom zo meer te weten over het programma en de mogelijkheden.

scriptie
MENU