Word jij de data-driven Financial van de toekomst?

Volg dan ons 2 jaar durend programma met de focus op data analytics en pas dit direct toe bij grote corporate bedrijven.

Een prachtige combinatie van werken, opleiding en fun!

Icon-schrijf-in

Programma

Binnen ons Traineeship word je als startende Finance Professional klaargestoomd om de Financial Data expert van de toekomst te worden. Middels het maatwerk programma word je opgeleid tot de Financial Data Specialist waar nu en in de nabije toekomst zeer veel vraag naar zal zijn.

Het programma is in maart 2018 gestart en kent een 4-tal bouwstenen die regelmatig langs zullen komen:

Gedurende het programma ga je aan de slag op minimaal 2 data-gerelateerde opdrachten

De fundering van het programma is een Financial Data maatwerk opleiding, aangevuld met  o.a. trainingen als LEAN Six Sigma

Jouw persoonlijke groei staat voor ons voorop: competentie ontwikkeling, persoonlijk ontwikkelplan en tussentijdse evaluaties

Natuurlijk is er ook tijd voor fun! Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, RSG borrels en groepsopdrachten waar je samen mee aan de slag gaat

Wie zoeken wij?

Profielschets

Wat bieden wij?

Een uitstekend salaris,

2x een jaar contract en mooie

secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vinden dat daar ook een laptop,

een auto en een bijdrage in je telefoon-

kosten bij past om bij de verschillende

opdrachtgevers aan de slag te gaan.

En je krijgt je eigen persoonlijke

talentmanager als coach.

Naast dit alles krijg je ook de mogelijkheid

door te groeien als Flexibel Vennoot!

Meer weten? Neem dan contact op met onze Business Managers:

Eelco Bosscher

Business Manager

eelco.bosscher@rsg.nl

06-51411776

Muriel Keuning

Business Manager

muriel.keuning@rsg.nl

06-55128517

Over RSG Finance

RSG Finance is een sterspeler binnen de financiële wereld en heeft de focus op het Finance domein. Onze club bestaat uit veelal jonge Finance Professionals die hoog opgeleid zijn en gedreven zijn zich verder te ontwikkelen.

Daarom doen wij zaken met grote bedrijven als ASML, DLL, EY en nog veel meer. Een uitstekende opstap om je te ontwikkelen en je richting verder te bepalen. Ook zijn er mogelijkheden om na het programma in dienst te treden bij 1 van de opdrachtgevers binnen het Traineeship!

Daarnaast zijn we een, van oorsprong, Brabants bedrijf gevestigd in Eindhoven. Dit betekent dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van je successen bovenaan staat. Vraag dit maar aan onze collega’s!

Je kunt contact met ons opnemen via mail, Linkedin, website of telefoon en kom zo meer te weten over het programma en de mogelijkheden.

scriptie
MENU