Interim professionals volgen webinar over communicatie

Vorige week heeft trainer en Sales Director Marco van Rooij interactief webinar gegeven aan onze interim professionals. Het webinar stond volledig in het teken van communicatie. Wat is nodig om beweging te stimuleren? Hoe krijg ik mijn publiek mee en zorg ik dat de deelnemers écht luisteren naar mijn verhaal?

Communicatie draait om de inhoud, je woordkeuze en om je performance. De performance valt echter voor een groot deel weg nu we veel online vergaderen. In deze webinar leerde de interim professionals om snel je punt te maken, je publiek zich te laten inleven en zich verantwoordelijk te voelen. Hiermee houd je je publiek langer vast, neem je ze mee op je reis en krijg je ze in beweging.

Tijdens het webinar werd hiervoor een model gepresenteerd en konden de interim professionals ook meteen oefenen. Inmiddels zijn de interim professionals met dit model aan de slag gegaan en zie je de eerste verschillen. Je ziet nu het gedrag van mensen wijzigen waardoor de boodschap een kans krijgt om te leiden tot een verbetering. Want hoe goed een verandering ook is, pas als deze geaccepteerd wordt gaat het echt effect hebben.

Lees ook

Hoe houd jij je financiële medewerkers binnenboord, gemotiveerd en betrokken?

In het verleden had Dufry te maken met veel verloop binnen het...

Lees meer

Wintersport in Sölden met collega’s

Met collega’s zijn wij weer op Wintersport gegaan in Sölden, Oostenrijk. Het...

Lees meer

Fundag Data Professionals

Gisteren was de eerste fundag van onze tweede groep Data Professionals! De...

Lees meer