WERKEN BIJ  key-light-blue  RSG FINANCE

Je vindt de Accountancy een geweldig vak en hebt het nodige geleerd. Maar het jeukt. Je wilt je werkveld verbreden. Nieuwe mogelijkheden aanboren. Herkenbaar?

RSG biedt professionals uit de Accountancy de kans zich te ontwikkelen tot (Business) Controller. En het goede nieuws is: bij RSG sta jij, onze Finance Professional, centraal. Ons HRM-beleid is erop gericht je te boeien en je lang aan ons te binden, met een arbeidsvoorwaardenpakket waar je blij van wordt. We bieden je alle ruimte om binnen ons bedrijf te groeien. Als is gebleken dat we samen een match hebben, bieden we je graag een vast dienstverband aan.

RSG Finance is een succesvol en snelgroeiend bedrijf, met opdrachtgevers die jou als Finance Professional ongetwijfeld aanspreken. Werken bij ons biedt je de volgende voordelen:

  • Je voert opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers uit en doet ervaring op binnen meerdere bedrijven en industrieën

  • Je leert allerlei aspecten van het vakgebied Finance & Control kennen

  • Je wisselt geregeld van opdrachtgever zónder dat je van werkgever verandert. Wel de afwisseling, niet de heisa en onzekerheid

  • Stapsgewijs bouw je aan een indrukwekkend CV en een solide positie op de arbeidsmarkt

Kortom: wij gaan voor jou! Ga jij voor RSG? Upload dan nu je CV.

Geen baan, maar een carrière!

Heb je onlangs je studie afgerond of rond je deze binnenkort af? Dan bieden wij je de mogelijkheid om binnen ons startersteam brede ervaring op te doen. Heb je al (enige) financiële ervaring opgedaan? Dan kun je uiteraard op je eigen niveau instappen en zo je carrière verder uitbouwen.

MENU