AR&BC Event : ‘A Taste of Talent’

Artificial Intelligence, Machine Learning, Digital Twins, Blockchain, Conversational Systems, Robotisering

Slechts een aantal trends en technologische ontwikkelingen die een groeiende impact hebben en zullen houden op de manier waarop bedrijven opereren en functioneren. Dit heeft niet alleen een impact op processen maar wat te denken van de impact op de mensen die binnen deze organisaties werken?

Dirk Jan Jonker (Het Ontwikkel Buro) houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het ontwikkelen van professionals in organisaties. Hij geeft lezingen en helpt hij organisaties bij het vormgeven van talentontwikkeling, leren en permanente ontwikkeling.

Dirk Jan’s visie is dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken. Maar hoe haal je al die potentie eruit?

Tijdens een inspirerende sessie neemt Dirk Jan ons mee in zijn visie & ervaringen waarbij hij stil staat bij een aantal topics:

  • Trends in Technology – robotisering en andere technologische ontwikkelingen anno nu

  • Impact op “Werk” – welke gevolgen heeft dit voor de inhoud van het werk?

  • Impact op “Soft Skills” – en welke gevolgen heeft dit op de vaardigheden en kennis

Vraag waar Dirk Jan tijdens zijn verhaal bij stil zal staan is onder andere: “Do we hire for skills or for attitude?”

Soenil Bahadoer, geboren in Suriname, komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin. Het gezamenlijk maaltijden bereiden is de belangrijkste activiteit van de dag. Het enthousiasme voor koken is daar ook ontstaan. Op de koksschool sprong Soenil er al snel uit.

Recepten interpreteerde hij op zijn eigen wijze. Creativiteit in combinatie met een gedegen basiskennis vormden Soenil’s bagage voor een toekomst als kok.

Twee-sterren restaurant De Lindehof in Nuenen vormt het decor van ons avondvullend evenement waarbij thema’s als ‘innovatie’, ‘verandering’ en ‘talent’ op verschillende manieren de revue zullen passeren!

Event

AR&BC Event : ‘A Taste of Talent’

June 21, 2017