Finance professional nodig?

Wanneer het vinden van dé kandidaat voor uw Finance vacature niet uw specialiteit maar wel uw prioriteit is, is ons recruitment team de aangewezen partner!

Profielen

RSG vind Finance professionals met tenminste een relevante afgeronde Bachelor opleiding (Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy).

 

Bekijk profielen

Executive Search

Je zoekt een nieuwe CFO of Hoofd Business Control? Dan hebben wij door ons netwerk vaak ook snel een geschikte kandidaat.

 

Meer weten? Neem contact op

Assessment

Assesments

Voor als je absolute zekerheid en echt inzicht in de competenties van je nieuwe finance professional wilt.

Laat uw e-mailadres achter en ontvang één van onze assessments.

Ervaringen

"Mijn ervaringen met RSG waren vanaf het begin perfect. Een zeer ervaren en deskundige recruiter die naast de inhoudelijke kant vooral mij als persoon wilde leren kennen."

BPD Gebiedsontwikkeling
Malika Bouhtala - Manager Finance

"Het aanleveren van goede kandidaten, maar zeker ook de contacten met de contactpersoon vind ik belangrijk, ondanks de moeilijke arbeidsmarkt heeft RSG ons toch weten te verrassen met een aantal goede kandidaten."

Obvion
Marion Schroeder

BPD Gebiedsontwikkeling
Malika Bouhtala - Manager Finance

Obvion
Marion Schroeder

Waarom RSG?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een sterk kandidatennetwerk onder de hoogopgeleide Finance Professionals.

Wij onderhouden dit netwerk continu, waardoor dit netwerk dagelijks verder groeit.

Zo kunnen we snel schakelen op het moment dat er een vacature binnenkomt.

Veel gestelde vragen

Ons netwerk bestaat van oudsher voor een groot deel uit Post-Master opgeleide Finance professionals. (RA, RC, RE), maar onze doelgroep is veel breder dan dat! Wij richten ons op Finance professionals met tenminste een afgeronde Bachelor!

Standaard werken we met een fee die berekend wordt over het full time bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eventuele 13de maand). We bespreken graag persoonlijk hoe deze fee verder wordt bepaald!

Zonder flauw te doen is dit vaak afhankelijk van het profiel van de kandidaat waar we naar zoeken. Sommige profielen zijn nog schaarser dan de andere, terwijl we voor sommige vacatures in een paar dagen een set aan kandidaten kunnen aanbieden. Doordat we de opdrachtgever regelmatig informeren over de voortgang, dit kan zelfs op weekbasis zijn, is de opdrachtgever altijd op de hoogte en kunnen we tussendoor bijsturen in profiel of jaren ervaring etc.

In het kort: na een intake gesprek bij de opdrachtgever, waar we profiel, organisatie, achtergrond van de vacature, cultuur en sfeer bespreken, gaan we aan de slag! We activeren ons netwerk, gaan op zoek naar kandidaten daarbuiten en gaan in gesprek met kandidaten. Uiteindelijk werken we toe naar het aanbieden van een set van tenminste 3 kandidaten. Naast ervaring, opleiding en salariswens geven we een persoonlijke toelichting & motivatie zodat de opdrachtgever een helder en zo volledig mogelijk beeld krijgt van de kandidaat!

Eelco psd

Eelco Bosscher – Recruitment Director

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG laat mij dagelijks fluitend naar mijn werk rijden!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-51411776 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

Interesse in Young Financials?

Onze financiële professionals volgen een 1-jarig Data Professional Program, met de focus op Finance & Data Analytics. In de veranderende omgeving krijgen onze professionals te maken met vraagstukken op het gebied van Data. Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden.

 

Lees meer