Next step in je loopbaan

Wanneer jij toe bent aan een volgende stap om jouw ambities waar te kunnen maken, gaan wij graag met jou het gesprek aan! In een persoonlijk gesprek gaan we in op jouw achtergrond, je ambities en je wensen voor dé volgende baan!

Zij gingen je voor!

RSG helpt professionals. Al meer dan 11 jaar! aan de volgende stap in hun carrière! Lees over hun ervaringen.

 

Bekijk ervaringen

Vacatures

We hebben altijd vacatures. Daarnaast weten we wat er bij klanten op financieel vlak speelt of aankomt. Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures via onderstaande button.

 

Bekijk vacatures

Ervaringen

"Bij RSG ga ik verder doorgroeien als persoon. Ik heb er vertrouwen in dat dit zuiver gefaciliteerd kan worden en er een fijne sfeer is, waarbij draagvlak gecreëerd wordt."

Interim Professional RSG
Gianluca van den Nobelen

"Cruciaal hierin zijn geweest de vastberadenheid, de prettige samenwerking en het managen van verwachtingen naar zowel de kandidaten alsook naar ons."

DELA
Bas van Gemert

Interim Professional RSG
Gianluca van den Nobelen

DELA
Bas van Gemert

Waarom Finance Professional?

We zien dat finance professionals na de eerste periode in hun loopbaan – vaak bij een accountantskantoor – ervaring aan de klantzijde op willen doen. Dit om zo later zelfstandig te worden of door te groeien bij een A-merk.

Via RSG kun je deze waardevolle ervaring op doen.

 

Dit levert het op

Veel gestelde vragen

Wij hebben een continue wisselend aanbod van vacatures, vaste functies bij onze klanten, variërend van rollen voor Young Professional tot aan Senior niveau. Denk hierbij aan rollen als Junior Controller tot aan CFO!

Ons kantoor is gevestigd in hartje Eindhoven, maar de bedrijven waar we mee en voor werken zitten verspreid over een groot deel Nederland, van Heerlen tot Amsterdam.

Wij werken voor grote en kleinere bedrijven, zoals een internationale organisatie als ASML en Vanderlande tot aan mooie bedrijven binnen het MKB segment. Daarnaast is onze unit RSG Public uitsluitend actief binnen de publieke sector: gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen maar ook de zorg.

Zie de gegevens van jouw contactpersonen hier onder op deze pagina!

Mieke vervult haar carrière droom

Finance Professional Mieke vond de stap naar zelfstandige altijd spannend. Heb jij dat ook? Doe eerst ervaring op via RSG. In een korte tijd heeft Mieke een heel mooi CV en netwerk opgebouwd als finance professional. Nieuwsgierig naar het verhaal van Mieke? Je lees het hieronder.

 

Lees meer

Eelco 2

Eelco Bosscher – Business Unit Manager RSG

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG laat mij dagelijks fluitend naar mijn werk rijden!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-51411776 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

Flexibel Vennoot Model

Bij RSG houden we van langjarige werkrelaties. Niet alleen omdat ze op de lange termijn meer rendement opleveren, maar ook omdat ze meer bevrediging geven. We hebben hiertoe het zogenaamde Flexibel Vennoot Model ontwikkeld. Dit samenwerkingsmodel biedt je acht belangrijke voordelen.

 

Lees meer