Next step in je loopbaan

Wanneer jij toe bent aan een volgende stap om jouw ambities waar te kunnen maken, gaan wij graag met jou het gesprek aan! In een persoonlijk gesprek gaan we in op jouw achtergrond, je ambities en je wensen voor dé volgende baan!

Interim professional worden?

RSG helpt professionals aan de volgende stap in hun carrière! Lees de ervaringen van de interim professionals, zij gingen je voor!

 

Bekijk ervaringen

Interim of liever een vaste baan?

We hebben altijd vacatures. Daarnaast weten we wat er bij klanten op financieel vlak speelt of aankomt. Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures via onderstaande button.

 

Bekijk onze vacatures

Ervaringen

"Bij RSG ga ik verder doorgroeien als persoon. Ik heb er vertrouwen in dat dit zuiver gefaciliteerd kan worden en er een fijne sfeer is, waarbij draagvlak gecreëerd wordt."

Interim Professional RSG
Gianluca van den Nobelen

"Cruciaal hierin zijn geweest de vastberadenheid, de prettige samenwerking en het managen van verwachtingen naar zowel de kandidaten alsook naar ons."

DELA
Bas van Gemert

Interim Professional RSG
Gianluca van den Nobelen

DELA
Bas van Gemert

Aan de slag als Finance Professional

We zien dat finance professionals na de eerste periode in hun loopbaan ervaring aan de klantzijde op willen doen. Dit om zo later zelfstandig te worden of door te groeien bij een A-merk.

Via RSG kun je deze waardevolle ervaring op doen.

 

Dit levert het op

Veel gestelde vragen

Wij hebben een continue wisselend aanbod van vacatures, vaste functies bij onze klanten, variërend van rollen voor Young Professional tot aan Senior niveau. Denk hierbij aan rollen als Junior Controller tot aan CFO!

Ons kantoor is gevestigd in hartje Eindhoven, maar de bedrijven waar we mee en voor werken zitten verspreid over een groot deel Nederland, van Heerlen tot Amsterdam.

Wij werken voor grote en kleinere bedrijven, zoals een internationale organisatie als ASML en Vanderlande tot aan mooie bedrijven binnen het MKB segment. Daarnaast is onze unit RSG Public uitsluitend actief binnen de publieke sector: gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen maar ook de zorg.

Zie de gegevens van jouw contactpersonen hier onder op deze pagina!

 
 

Mieke vervult haar carrière droom

Finance Professional Mieke vond de stap naar zelfstandige altijd spannend. Heb jij dat ook? Doe eerst ervaring op via RSG. In een korte tijd heeft Mieke een heel mooi CV en netwerk opgebouwd als finance professional. Nieuwsgierig naar het verhaal van Mieke? Je lees het hieronder.

 

Lees meer

Ivo foto website

Ivo van Lierop – Founder/ Owner

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG geeft mij energie!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-12145578 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team