Executive Finance RPA

Het onderzoek van het World Economic Forum bevestigt wat er al steeds werd geroepen: in 2025 is 52 procent van al het werk in handen van programmeerbare machines. Gartner (juni 2019) geeft aan dat RPA wereldwijd de snelst groeiende enterprise software markt is. In de branches customer care, HR en Finance wordt op dit moment Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) op grote schaal geïmplementeerd en zijn veel bedrijven nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen.

Liever automatiseren dan outsourcen

Het wordt steeds duidelijker dat RPA naast kostenbesparing ook resulteert in verhoging van de productiviteit en tevredenheid van werknemers. De automatiseringsslag die softwarerobots kunnen maken helpt stress in een organisatie te verminderen.

Arjen van Berkum, van Another Monday (Gartner; “Another Monday is een snelgroeiende visionaire RPA partner”) neemt ons mee in de verassende en wondere wereld waar computers en systemen op hele andere manieren werken dan koppelingen en ict-inspanningen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt aangetoond dat deze ontwikkelingen in het hier en nu al “live” zijn en de vertaalslag wordt gemaakt naar de praktische toepassingen voor de CFO.

Voor de zomer heeft RSG dit Event georganiseerd voor Internal Audit in samenwerking met IIA. Erg positieve reacties hebben we gekregen van onze gasten vanwege het feit dat deze bijeenkomst bijdroeg aan hun kennis en beeldvorming over RPA maar vooral de praktische toepassingen en interactie werd erg op prijs gesteld. De 2 PE-punten waren een prettige bijkomstigheid. Graag ontvangen we u vanaf 15.30 uur in Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips Stadion.

Meld u nu aan via info@rsg.nl

Event

Executive Finance RPA

November 14, 2019

15:30