“Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij RSG?”

Wat ga je doen?

Wil jij je carrière een boost geven en uitdagende opdrachten oppakken bij verschillende grote aansprekende bedrijven & multinationals in de regio? Dan ben je bij RSG aan het juiste adres! Wij bieden Finance professionals de kans zich te ontwikkelen tot (Business) Controller. Bij RSG sta jij, als onze Finance Professional, centraal. Via interim opdrachten werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, op weg naar een volgende stap in je carrière.

Als Interim Professional bij RSG kun je meer impact maken en je eigen ambities realiseren

Wil je weten of werken bij RSG ook iets voor jou is? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Of bekijk hier onze openstaande vacatures.

Flexibel Vennoot Model

Ons organisatiemodel is erop gericht je te boeien en je aan ons te binden, met een arbeidsvoorwaardenpakket waar je blij van wordt: naast een vast salaris deel je mee in de winst van jouw opdracht! Dat noemen wij het “Flexibel Vennoot Model”.

Je gaat aan de slag bij onze klanten, (internationale) organisaties zoals ASML, Vanderlande, DELA, Renewi, Jumbo, Mars, Obvion en Alliance Healthcare! Bedrijven waar jij je steentje bij kan dragen en tegelijkertijd zélf aan het leren bent!

Meer over RSG

RSG Talent Academy

Wil jij werken aan de ontwikkeling van jouw competenties en skills? Dat kan via onze RSG Talent Academy. We gaan niet alleen vakinhoudelijk aan de slag, maar kijken ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling. In welke soft skills wil jij je verder ontwikkelen en wanneer sta jij het meest in jouw kracht?

Hier komt nog een kort stukje tekst over coaching en begeleiding, inhoud van webinars en trainingen, groei mogelijkheid en gevarieerde opdrachten.

Thomas Venhuizen – Interim Professional

In samenwerking met Eelco schrijf ik hier een korte tekst die zorgt voor een doorverwijzing.

 

Lees verder

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde Bachelor of Master opleiding (bv. Accountancy, Bedrijfseconomie) en hebt tussen de 3 en 10 jaar relevante werkervaring, in rollen als Financial Analyst, Financial Controller of binnen de Accountancy. Daarnaast beschik je over de competenties die wij zoeken in een Interim Professional, zoals: Resultaatgericht, Analytisch, Klantgericht, Communicatie, Flexibel en Ondernemerschap.

Wat bieden wij?

Je start met een vast contract en een marktconform basissalaris. Naast dit basissalaris deel je mee in het resultaat van je opdracht. Dat betekent concreet dat je een % van de marge krijgt, bovenop je salaris. Natuurlijk zorgen wij voor een lease auto en krijg je een vergoeding voor je mobiele telefoon. Daarnaast biedt onze RSG Academy je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen, afgestemd op jouw eigen ontwikkelplan.

Tim Kesler – Interim Professional

In samenwerking met Eelco schrijf ik hier een korte tekst die zorgt voor een doorverwijzing.

 

Lees verder

 
 

Wil jij net als Thomas en Tim een goede baan binnen een organisatie waarmee jij affiniteit hebt? Maar zou je eerst graag ervaring opdoen binnen uiteenlopende bedrijven om er zo ook achter te komen wat je precies wil? Via RSG proef je van de werkzaamheden die jouw ontwikkeling nodig heeft en bouw je een mooi cv op. Vul voor meer informatie onderstaand formulier in.

Wil jij ook de volgende stap maken?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de persoon die jou verder kan helpen.