Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als Interim Professional bij RSG?

“Via RSG heb ik mij kunnen ontwikkelen van Accountant naar Controller”

RSG bestaat inmiddels 13 jaar en sinds jaar en dag zijn wij een gerenommeerd bureau als het gaat om Finance & Control en Audit, Risk & Compliance. Wij bieden support aan de CFO op gebied van vaste- of tijdelijke inzet van Financials. Naast hard werken met elkaar en mooie opdrachten verzorgen voor onze eigen interim professionals, vinden we ontwikkeling van onze professionals erg belangrijk!

RSG biedt jou de kans ervaring op te doen binnen diverse internationale organisaties. Via interim opdrachten (tussen de 3 en 6 maanden, soms langer) werken we mét jou aan je persoonlijke ontwikkeling en helpen we jou te groeien naar jouw volgende stap!

Wil je weten of werken bij RSG ook iets voor jou is? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Of bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wat ga je doen?

Je bent je carrière gestart binnen de Accountancy en hebt misschien daarna al een aantal jaar bij een grote (internationale) organisatie gewerkt. Maar nu wil je verder! Je wilt je werkveld verbreden. Nieuwe mogelijkheden aanboren, in een andere omgeving, branche en rol. Herkenbaar? RSG biedt Finance professionals de kans zich te ontwikkelen tot (Business) Controller. En het goede nieuws is: bij RSG sta jij, onze Finance Professional, centraal.

Als Interim Professional bij RSG kun je meer impact maken en je eigen ambities realiseren

Flexibel Vennoot Model

Ons organisatiemodel is erop gericht je te boeien en je aan ons te binden, met een arbeidsvoorwaardenpakket waar je blij van wordt: naast een vast salaris deel je mee in de winst van jouw opdracht! Dat noemen wij het “Flexibel Vennoot Model”.

Je gaat aan de slag bij onze klanten, (internationale) organisaties zoals ASML, Vanderlande, DELA, Renewi, Jumbo, Mars, Obvion en Alliance Healthcare! Bedrijven waar jij je steentje bij kan dragen en tegelijkertijd zélf aan het leren bent!

Benieuwd wat RSG voor je kan betekenen en waar het bedrijf voor staat?

Bekijk hier de RSG-animatievideo

RSG Talent Academy

Naast opdrachten biedt RSG jou persoonlijke begeleiding en biedt onze RSG Talent Academy je de mogelijkheid te werken aan de ontwikkeling van jouw competenties en skills: de ene keer puur vakinhoudelijk, dan weer meer gericht op de ontwikkeling van jouw soft skills.

Hier moet nog wat meer informatie komen over de RSG Talent Academy. Hier moet nog wat meer informatie komen over de RSG Talent Academy. Hier moet nog wat meer informatie komen over de RSG Talent Academy. Hier moet nog wat meer informatie komen over de RSG Talent Academy

“Controller of Internal auditor, een prachtige combinatie”

Sinds oktober 2019 werkt Tim Kesler als interim professional bij RSG. Na zijn accountancy studie kwam hij in vaste dienst bij EY. Na twee jaar besloot hij over te stappen naar de detacheringswereld. In deze blog vertelt Tim alles over zijn keuze voor het interim-vak en een van zijn opdrachten bij RSG.

 

Lees verder

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde Bachelor of Master opleiding (bv. Accountancy, Bedrijfseconomie) en hebt tussen de 3 en 10 jaar relevante werkervaring, in rollen als Financial Analyst, Financial Controller of binnen de Accountancy. Daarnaast beschik je over de competenties die wij zoeken in een Interim Professional, zoals: Resultaatgericht, Analytisch, Klantgericht, Communicatie, Flexibel en Ondernemerschap.

Wat bieden wij?

Je start met een vast contract en een marktconform basissalaris. Naast dit basissalaris deel je mee in het resultaat van je opdracht. Dat betekent concreet dat je een % van de marge krijgt, bovenop je salaris. Natuurlijk zorgen wij voor een lease auto en krijg je een vergoeding voor je mobiele telefoon. Daarnaast biedt onze RSG Academy je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen, afgestemd op jouw eigen ontwikkelplan.

Wil jij net als Tim een goede baan binnen een organisatie waarmee jij affiniteit hebt? Maar zou je eerst graag ervaring opdoen binnen uiteenlopende bedrijven om er zo ook achter te komen wat je precies wil? Via RSG proef je van de werkzaamheden die jouw ontwikkeling nodig heeft en bouw je een mooi cv op. Vul voor meer informatie onderstaand formulier in.

Wil jij ook de volgende stap maken?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de persoon die jou verder kan helpen.