RSG FINANCE  key-light-blue  HUMAN KEY SOLUTIONS

RSG Finance is een snelgroeiende detacheerder van Finance Professionals voor grote bedrijven en organisaties. Gezien onze mooie en langdurige samenwerking met deze bedrijven slagen we erin hun vertrouwen te winnen en te behouden.

Zelf schrijven we dat toe aan twee factoren:

  • RSG gaat niet voor de snelle winst, maar voor het rendement op de lange termijn. Daarom streven wij naar langjarige relaties met zowel onze opdrachtgevers als onze Finance Professionals

  • RSG is persoonlijk en betrokken. We steken er tijd in om jou en de organisatie te leren kennen. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt.

RSG heeft een groot bestand van bijzonder kundige Finance Professionals in uiteenlopende disciplines. Om deze professionals aan ons te binden, hebben we een onderscheidend samenwerkingsmodel ontwikkeld: het Flexibel Vennoot Model. Hiermee bieden we Finance Professionals:

  • Vrijheid

  • Carrièrebegeleiding vanuit RSG

  • De mogelijkheid om in verschillende bedrijven te werken en snel carrière te maken

  • Individuele winstdeling

Onze opdrachtgevers binden we aan ons door steeds weer goede kandidaten aan te dragen en mee te denken over ontwikkelingen in de organisatie die van invloed kunnen zijn op de vraag naar Finance Professionals. Logisch dus dat velen je al voorgingen. Maar we hebben nog meer troeven, zoals onze Talent Academy.

Ben jij een Finance Professional en ben je nieuwsgierig naar wat RSG jou te bieden heeft? Upload dan nu je CV, dan nemen we contact met je op.