Recruit a Talent!

Hoe de groei van RSG ook voor jou interessant kan zijn!

Aangezien jullie je dagelijks begeven tussen onze doelgroep en je netwerk vanuit eerdere werkgevers hebben, lanceert RSG officieel haar “RECRUIT A TALENT” programma. Referral recruitment, zoals dit in vakjargon heet, geldt al jaren als verreweg het meest succesvolle recruitment concept. Niets blijkt beter te werken dan het ‘via via’ in contact komen met getalenteerde kandidaten.

Om dit meer kracht bij te zetten doen we een beroep op jullie allemaal: breng ons in contact met jouw netwerk (denk aan ex-collega’s, studiegenoten, vrienden en andere bekenden) en verdien daarmee een interessante bonus!

Wat zijn de spelregels?

We houden het graag simpel: breng ons in contact met een goede kandidaat en wanneer dat tot een succesvolle match leidt, resulteert dit in een bonus voor jou!
Wees hierbij vooral niet ‘bang’ een kandidaat voor te stellen: elke kandidaat kan interessant voor ons zijn. Is het niet om bij ons in dienst te treden, dan kan het zomaar zijn dat de kandidaat perfect past op één van de vacatures bij onze klanten.

Werving & Selectie Kandidaat:

Breng jij ons dé topper waar onze klant naar op zoek is en gaat jouw kandidaat op gesprek bij onze klant? Dan ontvang jij als dank al €100,- bruto!
Gaat hij of zij uiteindelijk in dienst bij de klant? Dan krijg jij hier als dank een extra mooie bonus voor: €400 bruto! Deze laatste bonus krijg je een maand na ondertekening van het contract door de door jou aangeboden kandidaat.
Verdien jij toch zomaar €500,- door ons in contact te brengen met jouw netwerk! (of €400,- in de vorm van declaraties)

Of een nieuwe RSG collega:

Lukt het jou binnen je netwerk Finance Professionals met RSG in contact te brengen en wordt jouw kandidaat vervolgens onze nieuwe RSG collega?

Ook dan mag jij hier van profiteren vinden wij! In dit geval krijg je een bonus van €1.500 bruto, in de maand nadat de proeftijd van de nieuwe collega erop zit! (of €1200,- in de vorm van declaraties)

Spreekt dit jou aan en help jij RSG verder te groeien? Zijn bekenden van jou op zoek naar een nieuwe baan, of ken je oud-collega’s die eens verder willen kijken? Breng ze met ons in contact en maak zo kans op een mooie bonus!

 

 

Voor meer informatie of vragen, mail naar [email protected] of bel 085-2736170