Een nieuw gezicht vraagt om een introductie. Op 1 januari 2018 ben ik gestart bij RSG Finance. Met een aantal van jullie heb ik bij de kerstborrel al kennis mogen maken. In dit bericht zal ik kort wat meer over mij vertellen.

Mijn naam is Gerard Huvenaars, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriendin in het kleine dorpje Oploo. Mijn vriendin ben ik ruim 11 jaar geleden tegen gekomen. Samen houden we van rock-’n-roll muziek en gaan vaak naar bandjes kijken. Verder genieten we samen van onder meer reizen, motorrijden en onze herdershond.

Ik ben opgegroeid in het dorp Sint Anthonis. Wekelijks sta ik daar nog steeds op het voetbalveld als lid van een vriendenteam. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding MBO Administratie afgerond. Hierna heb ik de opleiding HBO Accountancy gevolgd, waarvan de laatste 2 jaar Duaal bij Baker Tilly Berk. Na het behalen van deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding tot Registeraccountant op Nyenrode. Het theoretische gedeelte heb ik inmiddels afgerond en ben nu bezig met de praktijkopleiding.

Mijn carrière is dus begonnen bij Baker Tilly Berk, waar ik de afgelopen 11 jaar werkzaam ben geweest (vestiging Nijmegen). Ik heb daar uiteenlopende controleopdrachten van voornamelijk MKB-bedrijven uitgevoerd en geleid (met name profit). In de afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat ik een overstap wil maken naar het bedrijfsleven, maar nog wel de Registeraccountantsopleiding wil afmaken.

RSG biedt mij hierin de ideale oplossing, waarbij ik via verschillende bedrijven ervaring kan opdoen in de business én controleopdrachten kan verrichten die noodzakelijk zijn voor de praktijkopleiding. Ik kijk uit naar deze uitdaging en hoop in de toekomst veel interessante, leuke en mooie dingen met jullie mee te mogen maken!