Onze Data Professionals

Foto Gianluca

Gianluca van den Nobelen

“Ik ben Gianluca, een rustige maar toch sociale, diepdenkende jongeman. Een open-minded persoon, die andere zienswijzen interessant vindt en zich beseft dat er niet per definitie één juist antwoord is op kernvragen. Geïntrigeerd door hoogst disciplinaire zaken, wilskracht en mensen met interessante verhalen. Op sommige momenten is lachen om suffe dingen anderzijds ook heerlijk.

Tot dusver heb ik me voornamelijk toegelegd op verankerde, persoonlijke groei, waarbij ik toch in balans wilde blijven als persoon. Zodoende zijn lange filosofeersessies, introspectie en een interesse in spiritualiteit ook onderdeel van mijn leven. Naast deze groeimodus is er uiteraard ook tijd voor ontspanning, meditatie, reizen, uitgaan, barbecueën met vrienden of simpelweg een serie kijken tijdens het bankhangen.

Mijn persoonlijke situatie bestaat momenteel uit thuis wonen in Sittard (Midden-Limburg) na een studieperiode voor mijn Master in Amsterdam. Mijn hobby’s en interesses zijn vrij breed, maar hebben voornamelijk toepassing op lichamelijke beweging. Hierbij kan gedacht worden aan kinesiologie(energiestromingen), fysiotherapie, sportkunde en functionele krachttraining. Hiernaast speel ik graag piano als het rustig is in huis en doe ik zelf ook aan functionele krachttraining, waarbij ik functioneel wil blijven bij elke soort sport maar voornamelijk met een focus op oosterse, staande vechtsporten.   

Bij RSG ga ik verder doorgroeien als persoon. Ik heb er vertrouwen in dat dit, buiten mijn eigen inzet, zuiver gefaciliteerd kan worden en er een fijne sfeer is, waarbij draagvlak gecreëerd wordt voor knelpunten zodat iedereen maximaal door kan groeien.”

Foto Edgar brouwers

Edgar Brouwer

“Ik ben Edgar Brouwer, 24 jaar en kom uit Beesd. Ik werk sinds maart 2018 bij RSG als trainee.

Voor het traineeship heb ik een bachelor economie & bedrijfseconomie gedaan aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens een master economie aan dezelfde universiteit. Binnen deze studies bleek mijn affiniteit met data mij nieuwsgierig te maken naar het toepassen hiervan op de arbeidsmarkt. Ik ben het traineeship begonnen met een opdracht bij Canna. Vervolgens een data opdracht gedaan bij Obvion. Op dit moment zit ik op opdracht bij Baetsen als analist van de business units internationaal transport en containers.

Naast werk ben ik veel bezig met sporten. Ik tennis en wielren zelf actief. Daarnaast ben ik trainer en coach van een O19 voetbalteam. Het allerbeste voetbal bekijk ik regelmatig op de tribune in Amsterdam als seizoenskaarthouder van Ajax. Naast sporten interesseer ik me in reizen, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.

Met nog een half jaar te gaan heb ik het overgrote deel van het traineeship erop zitten. Mijn verwachtingen zijn dat ik in mijn laatste blok van de opleiding een nog gedetailleerder beeld krijg van mijn interesses binnen data analyse. Daarnaast zal ik nog naar één opdrachtgever gaan waar ik weer andere indrukken kan opdoen die mij helpen in mijn toekomst als data analist.”

Miriam Lesemans

Mirjam Leseman

“Ik ben Mirjam en ben sinds 1 september 2019 werkzaam bij RSG. Ik woon in Tilburg, hoewel mijn roots in omgeving Utrecht liggen.

Ik heb Econometrie en Operationele Research aan Tilburg University gestudeerd.

In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral korfbal. Daarnaast kook en bak ik graag en speel ik graag gezelschapsspellen met vrienden of familie.

Bij RSG volg ik het traineeship ‘Finance Data Professional’. Ik kies voor het traineeship vanwege de combinatie van studeren en werken. Ik verwacht dat ik samen met RSG en mijn opdrachtgever mijzelf verder kan ontwikkelen als Data Analist.”

Juul Schreurs rond

Juul Schreurs

“Mijn naam is Juul Schreurs, ik ben 27 jaar en woonachtig in het rustieke Neerkant (Noord-Brabant).

Ik heb de Bachelor Financial Services Management gevolgd aan Fontys Hogescholen te Eindhoven en vervolgens de Master Strategy & Innovation aan de universiteit van Maastricht. Tijdens mijn bachelor heb ik me bij de KvK ingeschreven met Cryptorial om lezingen te verzorgen over de werking van Blockchain en (de handel in) cryptovaluta.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het op pad gaan met vrienden. Verder fitness ik zo’n 4 dagen in de week en zwem ik 1 dag. Daarnaast ben ik een behoorlijke fan van auto’s, F1 en Ajax. Tot slot verdiep ik me graag in de financiële markten, technologische ontwikkelingen zoals Blockchain en hoop ik sterk dat mijn mandje cryptovaluta nog ooit meer waard wordt. Wellicht tevergeefs…

Ik ga bij RSG starten in het Data Professional Program. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging, waarbij ik ongetwijfel veel ga leren en ervaren. Gedurende het programma verwacht ik mezelf alsmaar verder te kunnen ontwikkelen in de wereld van data om me straks met trots een professional te mogen noemen!”

Gert van Logten rond

Gert van Logten

“Gert is een kritische perfectionist. Hij is dan ook in de veronderstelling dat alles effectiever en efficiënter kan worden gedaan. Om dit te bereiken, kijkt hij altijd naar mogelijkheden voor verbetering.

Gert is zeer taakgericht en pakt problemen aan. Zijn creatieve, vastberadenheid en analytische aanleg draagt bij aan het feit dat een ‘snelle en gemakkelijke oplossing’ voor een probleem niet snel wordt geaccepteerd. Dit toont Gert ook, door te gaan voor kwalitatieve resultaten.

Leidinggevende verantwoordelijkheid neemt hij serieus en is in staat om zonder aarzelen belangrijke beslissingen te nemen. Bij het maken van deze beslissingen zal hij grondig de alternatieven en keuzes in overweging nemen. Gert kan ook eigenwijs zijn, hij is niet makkelijk te overtuigen, dit heeft hij graag op basis van argumenten.

Gert wordt echt blij wanneer hij de koppeling kan leggen tussen IT en Finance. Excel heeft geen geheimen voor hem.”