Onze Finance & Control Professionals

Rene smith ron

René Smith

“Ik ben René Smith, 29 jaar oud, getrouwd met Sietske en vader van Wiep.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op stap te gaan, te eten en drinken met vrienden, te dansen (salsa), tijd door te brengen met mijn gezin, te reizen en te sporten (ieder jaar weer iets nieuws, nu yoga en fitness).

Ik ben ex PwCer en heb daar zowel financial als iT audits uitgevoerd. Ik heb zin in een nieuw avontuur waarin ik hoop meerwaarde te kunnen leveren bij RSG en mijn klanten.

Ik zie jullie graag bij de borrel en hoop weer nieuwe vrienden te maken.”

Bart Wenting rond

Bart Wenting

“Ik ben Bart Wenting, ben 30 jaar oud en woon in Eindhoven.

In mijn vrije tijd zoek ik graag een sportieve uitdaging op door een survivalrun of kwarttriatlon te lopen. Samen met vrienden ben ik te vinden op feestjes en proberen wij te “voetballen” in een vriendenteam.

Met mijn backpack op mijn rug heb ik al meerdere stempels in mijn paspoort mogen bemachtigen en mensen leren kennen in landen zoals Australië, Costa Rica en Peru.

Met ruim 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk bij Deloitte en BDO, wil ik toegevoegde waarde gaan leveren bij RSG én bij mijn klanten! Graag kom ik met jullie in contact op een borrel of samen tijdens een uitdagende opdracht.”

Tim Kesler

Tim Kesler

“Mijn naam is Tim Kesler, ik ben 25 en woon in Utrecht.

Na mijn studie accountancy aan de universiteit in Groningen ben ik gestart bij EY Amsterdam op de Financial Services afdeling als extern accountant. Daar heb ik de afgelopen 2 jaar gewerkt, alvorens de overstap naar RSG te maken.

In de zomer rijd ik graag motor, met name in mijn geboortestreek Twente. Daarnaast speel ik gitaar en ben ik een enthousiast amateur belegger in zowel de normale markten als crypto currencies.

Ik ben gestart bij RSG als interim finance professional om meer variatie aan mijn werk te geven, en om ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven (en niet alleen als extern accountant).”