Onze Interim Professionals

Bart Wenting rond

Bart Wenting

“Ik ben Bart Wenting en woon in Eindhoven. In mijn vrije tijd zoek ik graag een sportieve uitdaging op door een survivalrun of kwarttriatlon te lopen. Samen met vrienden ben ik te vinden op feestjes en proberen wij te “voetballen” in een vriendenteam. Met mijn backpack op mijn rug heb ik al meerdere stempels in mijn paspoort mogen bemachtigen en mensen leren kennen in landen zoals Australië, Costa Rica en Peru.

Met ruim 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk bij Deloitte en BDO, wil ik toegevoegde waarde gaan leveren bij RSG én bij mijn klanten! Graag kom ik met jullie in contact op een borrel of samen tijdens een uitdagende opdracht.”

Figen Yilmaz rond

Figen Yilmaz

“Mede vanuit haar rol als junior manager heeft Figen bij haar voorgaande werkgever naast auditwerkzaamheden ook als een sparringspartner van diverse gemeente gefungeerd. Advies met name op het gebied van AO/IC (processen) en BBV ( verslaglegging).

Haar sociaal communicatieve skills zijn goed ontwikkeld; in gesprekken kan Figen duidelijk aangeven wat de verwachtingen zijn van ieder ander. Ze kan goed luisteren en weet mee te denken in oplossingen.

Tijdens haar opdracht bij de gemeente Rotterdam, heeft ze de controle van de EU aanbesteding geleidt. Hierbij heeft ze een planning opgesteld, voortgangsoverzichten bewaakt, met collega’s meegekeken en meegedacht om de controle tot een goed eind te brengen.

Nu heeft Figen in totaal 12 jaar controle ervaring in de Publieke sector. Ze is 10 jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor en hierbij audit werkzaamheden uitgevoerd bij verschillende gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, onderwijsinstellingen, waterschappen en zorginstellingen. De audit werkzaamheden bestonden uit: Interim controle; Jaarrekeningcontrole; Controle specifieke verantwoordingen/ opdrachten; Fraudeonderzoeken; Subsidiecontroles; Begeleiden Jeugdzorg naar transitie gemeenten; Controle en ondersteuning Regeling AO/IC; Controle specifieke verantwoordingen GGZ instellingen (DBC); SISA controle.”

Gerard Huvenaars rond

Gerard Huvenaars

“Mijn naam is Gerard Huvenaars en woon samen met mijn vriendin in het kleine dorpje Oploo. Mijn vriendin ben ik ruim 11 jaar geleden tegen gekomen. Samen houden we van rock-’n-roll muziek en gaan vaak naar bandjes kijken. Verder genieten we samen van onder meer reizen, motorrijden en onze herdershond.

Ik ben opgegroeid in het dorp Sint Anthonis. Wekelijks sta ik daar nog steeds op het voetbalveld als lid van een vriendenteam. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding MBO Administratie afgerond. Hierna heb ik de opleiding HBO Accountancy gevolgd, waarvan de laatste 2 jaar Duaal bij Baker Tilly Berk. Na het behalen van deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding tot Registeraccountant op Nyenrode. Het theoretische gedeelte heb ik inmiddels afgerond en ben nu bezig met de praktijkopleiding.

Mijn carrière is dus begonnen bij Baker Tilly Berk, waar ik de afgelopen 11 jaar werkzaam ben geweest (vestiging Nijmegen). Ik heb daar uiteenlopende controleopdrachten van voornamelijk MKB-bedrijven uitgevoerd en geleid (met name profit). In de afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat ik een overstap wil maken naar het bedrijfsleven, maar nog wel de Registeraccountantsopleiding wil afmaken.

RSG biedt mij hierin de ideale oplossing, waarbij ik via verschillende bedrijven ervaring kan opdoen in de business én controleopdrachten kan verrichten die noodzakelijk zijn voor de praktijkopleiding. Ik kijk uit naar deze uitdaging en hoop in de toekomst veel interessante, leuke en mooie dingen met jullie mee te mogen maken!”

Jordie rondje

Jordie Wennekes

Ik ben Jordie Wennekes en woonachtig in Arnhem. In de weekenden ben ik graag aan het wandelen om te trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Verder ben ik graag op het water te vinden met een windsurfset of in de bossen op de mountainbike. Tussen al dit sportieve geweld geniet ik van lekker eten en een borrel op het terras.

Ik heb de Bachelor Bedrijfseconomie en Master Accountancy afgerond aan de Universiteit Tilburg. Als assistent-accountant bij EY heb ik 5,5 jaar gewerkt in de controlepraktijk. In deze rol heb ik bij diverse klanten praktijkervaring opgedaan op het gebied van audit, externe verslaggeving, risicomanagement en interne beheersing. Momenteel ben ik met het laatste halfjaar bezig van de praktijkopleiding tot registeraccountant.

Via RSG wil ik mij breed ontwikkelen tot een volwaardig professional in de business. Ik kijk er naar uit om mooie ervaringen op te doen bij de verschillende mooie en interessante bedrijven die aan RSG verbonden zijn en om nieuwe mensen te leren kennen!

Thomas Venhuizen rondje

Thomas Venhuizen

Ik ben Thomas Venhuizen, woonachtig in Grave samen met mijn vrouw en zoontje. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan snowboarden en mountainbiken. Hierbij zoek ik mijn eigen grenzen op en probeer ik mijn vaardigheden te blijven verbeteren, het is net als werk eigenlijk. Daarnaast vind ik het leuk om technisch bezig te zijn, bijvoorbeeld met programmeren en het bouwen van/vliegen met drones.

Ik ben bij RSG werkzaam als interim professional, een mooie vervolgstap na ruim vijf jaar audit ervaring binnen de big-4. Mijn doel is om mijzelf verder te ontwikkelen als breed georiënteerde financiële professional en vooral als sparringpartner voor de business.

Tim Kesler

Tim Kesler

“Mijn naam is Tim Kesler en ik woon in Utrecht. Na mijn studie accountancy aan de universiteit in Groningen ben ik gestart bij EY Amsterdam op de Financial Services afdeling als extern accountant. Daar heb ik de afgelopen 2 jaar gewerkt, alvorens de overstap naar RSG te maken. In de zomer rijd ik graag motor, met name in mijn geboortestreek Twente. Daarnaast speel ik gitaar en ben ik een enthousiast amateur belegger in zowel de normale markten als crypto currencies.

Ik ben gestart bij RSG als interim finance professional om meer variatie aan mijn werk te geven, en om ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven (en niet alleen als extern accountant).”