Onze Interim Professionals

Rene smith ron

René Smith

“Ik ben René Smith, 29 jaar oud, getrouwd met Sietske en vader van Wiep.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op stap te gaan, te eten en drinken met vrienden, te dansen (salsa), tijd door te brengen met mijn gezin, te reizen en te sporten (ieder jaar weer iets nieuws, nu yoga en fitness).

Ik ben ex PwCer en heb daar zowel financial als iT audits uitgevoerd. Ik heb zin in een nieuw avontuur waarin ik hoop meerwaarde te kunnen leveren bij RSG en mijn klanten.

Ik zie jullie graag bij de borrel en hoop weer nieuwe vrienden te maken.”

Bart Wenting rond

Bart Wenting

“Ik ben Bart Wenting, ben 30 jaar oud en woon in Eindhoven.

In mijn vrije tijd zoek ik graag een sportieve uitdaging op door een survivalrun of kwarttriatlon te lopen. Samen met vrienden ben ik te vinden op feestjes en proberen wij te “voetballen” in een vriendenteam.

Met mijn backpack op mijn rug heb ik al meerdere stempels in mijn paspoort mogen bemachtigen en mensen leren kennen in landen zoals Australië, Costa Rica en Peru.

Met ruim 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk bij Deloitte en BDO, wil ik toegevoegde waarde gaan leveren bij RSG én bij mijn klanten! Graag kom ik met jullie in contact op een borrel of samen tijdens een uitdagende opdracht.”

Tim Kesler

Tim Kesler

“Mijn naam is Tim Kesler, ik ben 25 en woon in Utrecht.

Na mijn studie accountancy aan de universiteit in Groningen ben ik gestart bij EY Amsterdam op de Financial Services afdeling als extern accountant. Daar heb ik de afgelopen 2 jaar gewerkt, alvorens de overstap naar RSG te maken.

In de zomer rijd ik graag motor, met name in mijn geboortestreek Twente. Daarnaast speel ik gitaar en ben ik een enthousiast amateur belegger in zowel de normale markten als crypto currencies.

Ik ben gestart bij RSG als interim finance professional om meer variatie aan mijn werk te geven, en om ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven (en niet alleen als extern accountant).”

Job Theulen rond

Job Theulen

“Vers uit de schoolbanken ben ik de nieuwste “aanwinst” van het traineeship van RSG. Mijn eerste opdracht tijdens dit traineeship zal ik bij ASML gaan vervullen en ik kijk er naar uit om niet alleen uitdagende opdrachten aan te gaan maar hoop ook veel te leren van jullie tijdens de trainingen. Jullie zullen mij waarschijnlijk leren kennen als een enthousiast en gedreven persoon met af en toe net iets te veel energie en slechte grappen.

Naast werken ben ik in het dagelijks leven druk met voetballen (en allerlei activiteiten daaromheen) en kan ik heel erg genieten van goed eten, (speciaal)biertjes en de zon. In de winter zoek ik graag de sneeuw op in de Alpen om te snowboarden en ben een grote fan van een avontuurlijke reis op zijn tijd.”

Gerard Huvenaars rond

Gerard Huvenaars

“Mijn naam is Gerard Huvenaars, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriendin in het kleine dorpje Oploo. Mijn vriendin ben ik ruim 11 jaar geleden tegen gekomen. Samen houden we van rock-’n-roll muziek en gaan vaak naar bandjes kijken. Verder genieten we samen van onder meer reizen, motorrijden en onze herdershond.

Ik ben opgegroeid in het dorp Sint Anthonis. Wekelijks sta ik daar nog steeds op het voetbalveld als lid van een vriendenteam. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding MBO Administratie afgerond. Hierna heb ik de opleiding HBO Accountancy gevolgd, waarvan de laatste 2 jaar Duaal bij Baker Tilly Berk. Na het behalen van deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding tot Registeraccountant op Nyenrode. Het theoretische gedeelte heb ik inmiddels afgerond en ben nu bezig met de praktijkopleiding.

Mijn carrière is dus begonnen bij Baker Tilly Berk, waar ik de afgelopen 11 jaar werkzaam ben geweest (vestiging Nijmegen). Ik heb daar uiteenlopende controleopdrachten van voornamelijk MKB-bedrijven uitgevoerd en geleid (met name profit). In de afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat ik een overstap wil maken naar het bedrijfsleven, maar nog wel de Registeraccountantsopleiding wil afmaken.

RSG biedt mij hierin de ideale oplossing, waarbij ik via verschillende bedrijven ervaring kan opdoen in de business én controleopdrachten kan verrichten die noodzakelijk zijn voor de praktijkopleiding. Ik kijk uit naar deze uitdaging en hoop in de toekomst veel interessante, leuke en mooie dingen met jullie mee te mogen maken!”

Foto Gianluca

Gianluca van den Nobelen

“Ik ben Gianluca, een rustige maar toch sociale, diepdenkende jongeman. Een open-minded persoon, die andere zienswijzen interessant vindt en zich beseft dat er niet per definitie één juist antwoord is op kernvragen. Geïntrigeerd door hoogst disciplinaire zaken, wilskracht en mensen met interessante verhalen. Op sommige momenten is lachen om suffe dingen anderzijds ook heerlijk.

Tot dusver heb ik me voornamelijk toegelegd op verankerde, persoonlijke groei, waarbij ik toch in balans wilde blijven als persoon. Zodoende zijn lange filosofeersessies, introspectie en een interesse in spiritualiteit ook onderdeel van mijn leven. Naast deze groeimodus is er uiteraard ook tijd voor ontspanning, meditatie, reizen, uitgaan, barbecueën met vrienden of simpelweg een serie kijken tijdens het bankhangen.

Mijn persoonlijke situatie bestaat momenteel uit thuis wonen in Sittard (Midden-Limburg) na een studieperiode voor mijn Master in Amsterdam. Mijn hobby’s en interesses zijn vrij breed, maar hebben voornamelijk toepassing op lichamelijke beweging. Hierbij kan gedacht worden aan kinesiologie(energiestromingen), fysiotherapie, sportkunde en functionele krachttraining. Hiernaast speel ik graag piano als het rustig is in huis en doe ik zelf ook aan functionele krachttraining, waarbij ik functioneel wil blijven bij elke soort sport maar voornamelijk met een focus op oosterse, staande vechtsporten.   

Bij RSG ga ik verder doorgroeien als persoon. Ik heb er vertrouwen in dat dit, buiten mijn eigen inzet, zuiver gefaciliteerd kan worden en er een fijne sfeer is, waarbij draagvlak gecreëerd wordt voor knelpunten zodat iedereen maximaal door kan groeien.”

Figen Yilmaz rond

Figen Yilmaz

“Mede vanuit haar rol als junior manager heeft Figen bij haar voorgaande werkgever naast auditwerkzaamheden ook als een sparringspartner van diverse gemeente gefungeerd. Advies met name op het gebied van AO/IC (processen) en BBV ( verslaglegging).

Haar sociaal communicatieve skills zijn goed ontwikkeld; in gesprekken kan Figen duidelijk aangeven wat de verwachtingen zijn van ieder ander. Ze kan goed luisteren en weet mee te denken in oplossingen.

Tijdens haar opdracht bij de gemeente Rotterdam, heeft ze de controle van de EU aanbesteding geleidt. Hierbij heeft ze een planning opgesteld, voortgangsoverzichten bewaakt, met collega’s meegekeken en meegedacht om de controle tot een goed eind te brengen.

Nu heeft Figen in totaal 12 jaar controle ervaring in de Publieke sector. Ze is 10 jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor en hierbij audit werkzaamheden uitgevoerd bij verschillende gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, onderwijsinstellingen, waterschappen en zorginstellingen. De audit werkzaamheden bestonden uit: Interim controle; Jaarrekeningcontrole; Controle specifieke verantwoordingen/ opdrachten; Fraudeonderzoeken; Subsidiecontroles; Begeleiden Jeugdzorg naar transitie gemeenten; Controle en ondersteuning Regeling AO/IC; Controle specifieke verantwoordingen GGZ instellingen (DBC); SISA controle.”

Foto Edgar brouwers

Edgar Brouwer

“Ik ben Edgar Brouwer, 24 jaar en kom uit Beesd. Ik werk sinds maart 2018 bij RSG als trainee.

Voor het traineeship heb ik een bachelor economie & bedrijfseconomie gedaan aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens een master economie aan dezelfde universiteit. Binnen deze studies bleek mijn affiniteit met data mij nieuwsgierig te maken naar het toepassen hiervan op de arbeidsmarkt. Ik ben het traineeship begonnen met een opdracht bij Canna. Vervolgens een data opdracht gedaan bij Obvion. Op dit moment zit ik op opdracht bij Baetsen als analist van de business units internationaal transport en containers.

Naast werk ben ik veel bezig met sporten. Ik tennis en wielren zelf actief. Daarnaast ben ik trainer en coach van een O19 voetbalteam. Het allerbeste voetbal bekijk ik regelmatig op de tribune in Amsterdam als seizoenskaarthouder van Ajax. Naast sporten interesseer ik me in reizen, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.

Met nog een half jaar te gaan heb ik het overgrote deel van het traineeship erop zitten. Mijn verwachtingen zijn dat ik in mijn laatste blok van de opleiding een nog gedetailleerder beeld krijg van mijn interesses binnen data analyse. Daarnaast zal ik nog naar één opdrachtgever gaan waar ik weer andere indrukken kan opdoen die mij helpen in mijn toekomst als data analist.”

Miriam Lesemans

Mirjam Leseman

“Ik ben Mirjam en ben sinds 1 september 2019 werkzaam bij RSG. Ik woon in Tilburg, hoewel mijn roots in omgeving Utrecht liggen.

Ik heb Econometrie en Operationele Research aan Tilburg University gestudeerd.

In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral korfbal. Daarnaast kook en bak ik graag en speel ik graag gezelschapsspellen met vrienden of familie.

Bij RSG volg ik het traineeship ‘Finance Data Professional’. Ik kies voor het traineeship vanwege de combinatie van studeren en werken. Ik verwacht dat ik samen met RSG en mijn opdrachtgever mijzelf verder kan ontwikkelen als Data Analist.”

Juul Schreurs rond

Juul Schreurs

“Mijn naam is Juul Schreurs, ik ben 27 jaar en woonachtig in het rustieke Neerkant (Noord-Brabant).

Ik heb de Bachelor Financial Services Management gevolgd aan Fontys Hogescholen te Eindhoven en vervolgens de Master Strategy & Innovation aan de universiteit van Maastricht. Tijdens mijn bachelor heb ik me bij de KvK ingeschreven met Cryptorial om lezingen te verzorgen over de werking van Blockchain en (de handel in) cryptovaluta.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het op pad gaan met vrienden. Verder fitness ik zo’n 4 dagen in de week en zwem ik 1 dag. Daarnaast ben ik een behoorlijke fan van auto’s, F1 en Ajax. Tot slot verdiep ik me graag in de financiële markten, technologische ontwikkelingen zoals Blockchain en hoop ik sterk dat mijn mandje cryptovaluta nog ooit meer waard wordt. Wellicht tevergeefs…

Ik ga bij RSG starten in het Data Professional Program. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging, waarbij ik ongetwijfel veel ga leren en ervaren. Gedurende het programma verwacht ik mezelf alsmaar verder te kunnen ontwikkelen in de wereld van data om me straks met trots een professional te mogen noemen!”

Gert van Logten rond

Gert van Logten

“Gert is een kritische perfectionist. Hij is dan ook in de veronderstelling dat alles effectiever en efficiënter kan worden gedaan. Om dit te bereiken, kijkt hij altijd naar mogelijkheden voor verbetering.

Gert is zeer taakgericht en pakt problemen aan. Zijn creatieve, vastberadenheid en analytische aanleg draagt bij aan het feit dat een ‘snelle en gemakkelijke oplossing’ voor een probleem niet snel wordt geaccepteerd. Dit toont Gert ook, door te gaan voor kwalitatieve resultaten.

Leidinggevende verantwoordelijkheid neemt hij serieus en is in staat om zonder aarzelen belangrijke beslissingen te nemen. Bij het maken van deze beslissingen zal hij grondig de alternatieven en keuzes in overweging nemen. Gert kan ook eigenwijs zijn, hij is niet makkelijk te overtuigen, dit heeft hij graag op basis van argumenten.

Gert wordt echt blij wanneer hij de koppeling kan leggen tussen IT en Finance. Excel heeft geen geheimen voor hem.”