Bekijk hieronder meer over ons

Gespecialiseerd in

Key-RSG-FC-1

Finance, Control & Data

Heeft u tijdelijke of permanente ondersteuning nodig op het gebied van Finance, Control of Data Analyse? Kom dan met ons in contact.

 

Lees meer

Key-RSG-ARC

Audit, Risk & Compliance

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige professionals binnen het Audit, Risk & Compliance domein.

 

Lees meer

Key-RSG-PUB

Public

Is vinden van schaarse financials binnen de publieke sector een uit- daging? RSG heeft altijd geschikte  kandidaten voor u klaarstaan!

 

Lees meer

Over RSG

RSG is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance & Control. Ons credo “Human Key Solutions” staat garant voor gemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Finance & Control en Audit, Risk & Compliance.

 

Lees meer

Onze mensen

Ivo van Lierop

Managing Director RSG

“The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old but on building the new.” 

Patrick van der Tuin

Managing Director RSG

“Everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you’re climbing it.”

Eelco Bosscher

Business Unit Manager RSG

“Onze klanten, kandidaten én opdrachtgevers, bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG laat mij dagelijks fluitend naar mijn werk rijden!”

Dennis van Hoof

Talent Consultant RSG Recruitment Services

“Kandidaten helpen aan een nieuwe baan is hetgeen wat mij energie geeft! De perfecte harmonie tussen mijn commerciële karakter en bedrijfseconomische achtergrond.”

Marco van Rooij

Business Unit Manager RSG

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.”

Lara van Geleuken

Talent Consultant RSG Finance & Control

Het aangaan van het goede gesprek, daar krijg ik energie van! Ik ben nieuwsgierig naar de mens achter het CV. Jouw ambities, mijn uitdaging!

Michael McGourty

Business Manager RSG Audit, Risk & Compliance

“Al meer dan 5 jaar verantwoordelijk voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat binnen het Audit, Risk & Compliance domein.” 

Laura van Otterdijk

Office Manager RSG

“Veelzijdigheid aan werkzaamheden en een fantastisch team om mij heen, zorgen ervoor ik iedere dag met een glimlach naar mijn werk ga”.

Lisenka Does

Office Manager RSG

“Het ondersteunen van mijn collega’s en zo betrokken zijn bij het gehele proces boeit me. Daarnaast ben ik er voor onze interim-professionals en help ik ze graag verder.”

Valentina Ortega

Marketing & Communicatie RSG

“Met mijn passie voor schrijven en beeld zorg ik ervoor dat de marketing en communicatie uitingen van RSG goed tot zijn recht komen. Van blogpost tot video.”