Bekijk hieronder meer over ons

Gespecialiseerd in

Key-RSG-FC-1

Finance & Control

Heeft u tijdelijke of permanente ondersteuning nodig op het gebied van Finance, Control of Data Analyse? Kom dan met ons in contact.

 

Lees meer

Key-RSG-ARC

Audit, Risk & Compliance

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige professionals binnen het Audit, Risk & Compliance domein.

 

Lees meer

Key-RSG-PUB

Public

Is vinden van schaarse financials binnen de publieke sector een uit- daging? RSG heeft altijd geschikte  kandidaten voor u klaarstaan!

 

Lees meer

Over RSG

RSG is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance & Control. Ons credo “Human Key Solutions” staat garant voor gemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Finance & Control en Audit, Risk & Compliance.

 

Lees meer

Onze mensen

Ivo van Lierop

Founder/ Owner

If you can identify with people, you can empathize with people and therefore you understand things.”

Patrick van der Tuin

Managing Director

“Doe wat je zegt, en zeg wat je doet. Vertrouwen en van je team op aan kunnen zijn de belangrijkste ingrediënten om succes te hebben en RSG verder te brengen in groei en rendement.”

Marco van Rooij

Business Manager

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.”

Michael McGourty

Account Manager

“Al meer dan 5 jaar verantwoordelijk voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat binnen het Audit, Risk & Compliance domein.” 

Dennis van Hoof

Talent Manager

“Kandidaten helpen aan een nieuwe baan geeft mij energie! Recruitment is voor mij de perfecte harmonie tussen mijn commerciële karakter en bedrijfseconomische achtergrond.

Lisenka Does

Office Manager

“Het ondersteunen van mijn collega’s en zo betrokken zijn bij het gehele proces boeit me. Daarnaast ben ik er voor onze interim-professionals en help ik ze graag verder.”