“RSG heeft diverse keren goede Financial en IT Auditors geleverd. Hierdoor zijn we in staat geweest om kwalitatief goede professionals aan te trekken die ons geholpen hebben de drukke werkzaamheden op te vangen.”

“Bij RSG volg ik het Data Professional Programma. Ik heb een uitdagende opdracht en ontwikkel mij zelf verder als Data Analist samen met mijn opdrachtgever en door het gecertificeerde Data Programma van RSG F&C.”

“Ik ben het traineeship begonnen met een opdracht bij Canna. Vervolgens een data opdracht gedaan bij Obvion en op dit moment zit ik op opdracht bij Baetsen als analist van de business units internationaal transport en containers.”

“Tijdens mijn opdracht bij de gemeente Rotterdam heb ik de controle van de EU aanbesteding geleid. Hierbij heb ik een planning opgesteld, voortgangsoverzichten bewaakt, met collega’s meegekeken en meegedacht om de controle tot een goed eind te brengen”

“Ik ben gestart bij RSG als interim finance professional om meer variatie aan mijn werk te geven en ook om ervaring op te doen in het bedrijfsleven (en niet alleen als extern accountant)”

“Ik ben ex PwCer en heb daar zowel financial als iT audits uitgevoerd. Bij RSG en mijn klanten hoop ik hierdoor meerwaarde te kunnen leveren”

 

“Door het aanbieden van het data professional programma laat RSG Finance zien dat ze naar haar klanten luistert en inspeelt op de toenemende behoefte aan financials met expertise op het gebied van data analytics.”

“RSG is een inhoudelijke (gespreks)partner en denkt mee. Daardoor kan RSG vraagstukken snel, gericht en op niveau vertalen naar de juiste deskundige ondersteuning”

“Ik ben gestart bij RSG als interim finance professional om meer variatie aan mijn werk te geven, en om ook ervaring op te doen in het bedrijfsleven (en niet alleen als extern accountant).”

“RSG biedt mij de ideale oplossing, waarbij ik via verschillende bedrijven ervaring kan opdoen in de business én controleopdrachten kan verrichten die noodzakelijk zijn voor het behalen van de RA praktijkopleiding.”