Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Wij zijn goed bereikbaar per auto. Maar vanwege het drukke stadsverkeer adviseren we je om te reizen met het openbaar vervoer wanneer je RSG wilt bezoeken. Wanneer je Centraal Station Eindhoven verlaat, kun je oversteken naar de Vestdijk. Sla op de kruising bij Hotel Pullman rechtsaf naar de Gedempte gracht. Daarna loop je rechtdoor via de Ten Hagestraat, het Catharinaplein en de Kerkstraat. Bij de stoplichten op de Wal steek je de straat over en na 150 meter links zie je het gebouw van Succeed Offices, waar RSG is gevestigd aan je rechterhand: Stadhuisplein 10, Eindhoven.

Per trein

  • Neem de trein met als bestemming Centraal Station Eindhoven;
  • Verlaat het station aan de centrumzijde;
  • Steek de straat (Stationsweg) over naar de Vestdijk;
  • Sla bij de kruising bij Hotel pullman rechtsaf naar de gedempte gracht;
  • Loop rechtdoor via de Ten Hagestraat, het Catharinaplein en de Kerkstraat;
  • Bij de stoplichten op de Wal steek je de straat over en na 150 meter links zie je het gebouw van Succeed Offices, waar RSG is gevestigd aan je rechterhand: Stadhuisplein 10, Eindhoven.

Per bus

  • Neem de bus met als bestemming Centraal Station Eindhoven;
  • Stap op Centraal Station Eindhoven over op stadsbus 17 richting Roosten;
  • Stap uit bij bushalte Stadhuisplein;
  • De halte is direct voor het gebouw van Succeed Offices, waar RSG is gevestigd: Stadhuisplein 10, Eindhoven.

Eigen vervoer

Je kunt in het pand van Succeed Offices (betaald) parkeren voor een bezoek aan RSG, Stadhuisplein 10, te Eindhoven. Parkeer in de parkeergarage bij de letters D of E, dit is nabij de exit. Volg de borden ‘exit’ en neem de trap of lift naar boven. Je komt buiten uit op straatniveau. Loop rechtdoor en daar zie je direct de ingang van Succeed Offices. Je kunt je melden bij de balie voor je bezoek aan RSG. Na afloop van je bezoek krijg je van ons een uitrijkaartje. Let op: parkeer niet bij Q-park Stadhuisplein, deze uitrijkaarten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Parkeren

Je kunt in het pand van Succeed Offices (betaald) parkeren voor een bezoek aan RSG, Stadhuisplein 10, te Eindhoven. Parkeer in de parkeergarage bij de letters D of E, dit is nabij de exit. Volg de borden ‘exit’ en neem de trap of lift naar boven. Je komt buiten uit op straatniveau. Loop rechtdoor en daar zie je direct de ingang van Succeed Offices. Je kunt je melden bij de balie voor je bezoek aan RSG. Na afloop van je bezoek krijg je van ons een uitrijkaartje.
Let op: parkeer niet bij Q-park Stadhuisplein, deze uitrijkaarten kunnen wij helaas niet vergoeden.