For years RSG Finance sponsors Eindhoven our own pride, we naturally weekly support under all circumstances!

We would like to invite our customers to enjoy a michelin star dinner at Avant-Garde Van Groeninge during the game.

Al jaren sponsort RSG Finance onze eigen Eindhovense trots, die we natuurlijk wekelijks door weer en wind steunen!

We nodigen graag onze klanten uit om tijdens een fantastische wedstrijd te genieten van een mooi diner bij sterrenrestaurant Avant-Garde Van Groeninge.

Since 2016 RSG Finance became a Platinum Partner with the IIA, the world wide Instituut voor Internal Auditors.

With this, RSG promotes and develops the internal audit profession and shares knowledges of all colleagues around the world.

Sinds 2016 is RSG Finance Platinum Partner van het IIA geworden, het wereldwijde Instituut voor Internal Auditors.

Hiermee draagt RSG bij het vak Internal Audit te ontwikkelen en te promoten en delen we mee in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.

RSG Finance has a broad view of development in society, because our people are in the middle of it. Therefore, we are interested and involved in socially responsible projects.

The Ronald McDonald Homeride is a beautiful example of this,  there will be another team driven by RSG in 2017 .

Het eiland telt een sociale onderklasse van 25.000 mensen. Ze leven in erbarmelijke omstandigheden, op een bevolking van 130.000 is dat ongeveer 20%. Een reëel probleem: verslaving, drank, drugs, eenzaamheid en werkloosheid, alleenstaande moeders met een groot gezin in een te kleine behuizing. De gevolgen zijn onder meer gebrek aan voldoende en gezonde voeding, beperkte woonvoorzieningen en beperkte mogelijkheden voor kinderopvang en ontwikkeling. Daardoor beperkte deelname aan educatieve en recreatieve activiteiten en meer mensen die hun toevlucht zoeken in drugs, prostitutie en criminaliteit.

De Stichting CURE-AID

Zij tracht haar doel te bereikend door:

  • Hulp te bieden aan noodlijdende kinderen, oude van dagen en terminaal zieke kinderen.

  • Het verhogen van de kwaliteit van leven en welbevinden van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking op Curaçao.

  • Het opvangen en begeleiden van chronisch zieke kinderen op Curaçao

  • Het verzamelen en laten verschepen van partijen hulpgoederen zoals: kraamspullen, babykleding, speelgoed etc. en diverse waardevolle inventaris.

  • Het tijdelijk opvangen van jeugdigen wiens ouders gedetineerd zijn.

RSG sponsort sinds een aantal jaren CURE-AID en levert hiermee haar bijdrage aan het welzijn van de meest kansarmen op Curacao.

Wil je meer informatie over CURE-AID of zelf doneren, ga dan naar de website http://cure-aid.com/nl/

RSG Finance heeft een brede blik op ontwikkeling in de maatschappij, omdat onze mensen er middenin staan. Daarom zijn wij graag betrokken en geïnteresseerd om maatschappelijk verantwoorde projecten te steunen.

De Ronald McDonald Homeride is hier een mooi voorbeeld van, ook in 2017 gaat er een team vanuit RSG mee fietsen.

RALLY FOR CHARITY

“De Rickshaw Run! 3000 kilometer van Zuid- naar Noord-India, binnen 14 dagen van Cochin naar Jaisalmer, in een tuktuk! Drie wielen, 7pk, geen support en geen idee waar je eet of slaapt. Gekkenwerk, maar we gaan het doen, samen met 70 andere teams van over de hele wereld. Natuurlijk voor het avontuur, de cultuur en de schoonheid van het land, maar vooral ook voor het goede doel. We hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor Cool Earth en Free A Girl. Steun ons! Elke cent die we ophalen gaat direct 50/50 naar deze twee doelen.”

Ook RSG Finance sponsort mee! Jij ook? Ga naar http://tuktuk040.nl en doneer!