Audit, Risk of Compliance professional nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige professionals binnen het Audit, Risk & Compliance domein. We werken hierbij zowel met onze eigen interim professionals als ZZP’ers uit ons netwerk en ondersteunen bij o.a. de implementatie van internal control- en risk frameworks, het opzetten en uitvoeren auditplannen, het beoordelen van de audit strategie.

Finance Professionals

RSG levert Audit, Risk en Compliance professionals met relevante ervaring en expertise. Onze professionals zijn veelal direct inzetbaar.

 

Bekijk onze professionals

Governance uitdagingen?

De juiste invulling van de vacature of rol komt voort uit een uitdaging. Wij denken ook graag strategisch mee.

 

Neem contact op

Ervaringen

"Ondanks dat RSG een commerciële partij is, zijn zij niet alleen maar bezig met inkoppen van vacatures. Ze denken mee en zijn een oprechte sparringpartner."

Obvion
Marion Schroeder

“Mijn ervaring met RSG is dat ze alleen kandidaten voordragen met wie ze zelf ook goed over motivatie en achtergrond hebben gesproken en een ‘culturele klik’ zien.”

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Obvion
Marion Schroeder

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Waarom RSG Audit, Risk & Compliance?

RSG levert GRC professionals op HBO/WO niveau voor rollen als operational risk manager, (internal) auditor, chief audit executive en compliance officer. Onze professionals hebben veelal ervaring in internationale (groot) MKB of Corporate organisaties.

Veel gestelde vragen

Wij bedienen grotendeels corporates en financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Wij bemiddelen specialisten zoals operational/financial risk managers, (internal) auditors, hoofd interne audit, of chief audit executives en compliance officers.

Denk hiervoor aan het implementeren van internal control frameworks, risk frameworks, opzetten en uitvoeren van audit plannen. Ook het beoordelen van de audit strategie en het leveren van specialisten voor de implementatie van AVG wet en regelgeving komt vaak voor.

Wij bemiddelen ARC specialisten voor zowel vaste banen als tijdelijke opdrachten. Daarnaast hebben we eigen professionals in dienst en een breed netwerk van freelance professionals met ervaring binnen corporates en financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

De meeste ARC specialisten die bij ons in dienst zijn, of uit ons netwerk komen hebben een RE, RO, RA of CIA titel. Zo kun je er als opdrachtgever van uit gaan dat je altijd topkwaliteit professionals hebt.

 
 

Impact maken en ambities realiseren

Interim Professional Jordie Wennekes heeft een studieachtergrond in bedrijfseconomie en zit momenteel in de afrondende fase van de praktijkopleiding voor zijn RA-titel. Hij startte zijn carrière bij EY en maakte na zes jaar de overstap naar de detacheringswereld.

 

Lees meer

Michael psd

Michael McGourty – Account Manager

Ik ben al sinds 2014 verantwoordelijk voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat binnen het Audit, Risk & Compliance domein. Heb je nog vragen? Bel mij via 06-51833360 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

Van vaste dienst naar detachering

Sinds oktober 2019 werkt Tim Kesler als interim professional bij RSG. Na zijn accountancy studie kwam hij in vaste dienst bij EY. Na twee jaar besloot hij over te stappen naar de detacherings-wereld. Tim vertelt over zijn keuze voor het interim-vak en een van zijn opdrachten bij RSG.

 

Lees meer