Audit, Risk of Compliance professional nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige professionals binnen het Audit, Risk & Compliance domein.

Finance Professionals

RSG biedt altijd Audit, Risk en Compliance professionals met relevante ervaring. Vaak direct inzetbaar.

 

Bekijk onze professionals

Governance uitdagingen?

De juiste invulling van de vacature of rol komt voort uit een uitdaging. Wij denken ook graag strategisch mee.

 

Neem contact op

Ervaringen

"Ondanks dat RSG een commerciële partij is, zijn zij niet alleen maar bezig met inkoppen van vacatures. Ze denken mee en zijn een oprechte sparringpartner."

Obvion
Marion Schroeder

“Mijn ervaring met RSG is dat ze alleen kandidaten voordragen met wie ze zelf ook goed over motivatie en achtergrond hebben gesproken en een ‘culturele klik’ zien.”

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Obvion
Marion Schroeder

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Waarom RSG Audit, Risk & Compliance?

RSG levert GRC professionals op HBO/WO niveau voor rollen als operational/financial risk managers, (internal) auditors, hoofd interne audit of chief audit executives en compliance officers. Onze mensen hebben altijd ervaring in internationale (groot) MKB of Corporate organisaties.

Veel gestelde vragen

Wij bedienen grotendeels corporates en financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Wij bemiddelen specialisten zoals operational/financial risk managers, (internal) auditors, hoofd interne audit, of chief audit executives en compliance officers.

Denk hiervoor aan het implementeren van internal control frameworks, risk frameworks, opzetten en uitvoeren van audit plannen. Ook het beoordelen van de audit strategie en het leveren van specialisten voor de implementatie van AVG wet en regelgeving komt vaak voor.

Wij bemiddelen ARC specialisten voor zowel vaste banen als tijdelijke opdrachten. Daarnaast hebben we eigen professionals in dienst en een breed netwerk van freelance professionals met ervaring binnen corporates en financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

De meeste ARC specialisten die bij ons in dienst zijn, of uit ons netwerk komen hebben een RE, RO, RA of CIA titel. Zo kun je er als opdrachtgever van uit gaan dat je altijd topkwaliteit professionals hebt.

Werken met auditing soft controls

Muel Kaptein nam de zaal tijdens zijn sessie op het IIA Congres 2018 mee naar de basis van auditing soft controls. De conclusie is dat we eigenlijk al best veel weten, maar dat we hier in de praktijk toch niet altijd naar handelen. Tijd voor wat concrete handvatten.

 

Lees meer

Michael psd

Michael McGourty – Account Manager

Ik ben al meer dan 5 jaar verantwoordelijk voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat binnen het Audit, Risk & Compliance domein. Heb je nog vragen? Bel mij via 06-51833360 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

Three Lines of Defense

Auditors institute embarks on a “makeover” to ensure the model’s adaptability to new business realities and complexities. The Institute of Internal Auditors did not invent the risk management construct known as the three lines of defense, IIA president and CEO Richard Chambers says.

 

Lees meer