“Is dit straks jouw nieuwe werkplek?”

Waarom DPD?

Bij DPD werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Dagelijks ben je omringt door een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van jouw ideeën.

De informele, open en gedreven cultuur zorgt ervoor dat er alle ruimte is voor initiatief en eigenaarschap. Dagelijks zet iedereen zich in om de groeiambitie van DPD te behalen. Ook investeert DPD graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en is het mogelijk om relevante opleidingen te volgen.

Video over DPD

Vacatures bij DPD

Senior Business Controller                        Direct solliciteren
Manager Finance Administration             Direct solliciteren

“Hier is ruimte voor een quote van een medewerker bij de finance afdeling van DPD”

Over DPD

DPD Nederland is onderdeel van DPDgroup en maakt deel uit van de Franse Le Groupe La Poste. DPDgroup is het tweede grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa!

Het afgelopen jaar heeft DPD een groei doorgemaakt van maar liefst 28%, waardoor de omzet naar ruim 500 miljoen is gestegen. Als groeiambitie wil DPD Nederland groeien naar 1 miljard omzet in 2025 en daarmee zoeken we de juiste personen op key posities voor de finance afdeling.

Wat vragen wij?

Het is belangrijk dat je goed functioneert in een sterk groeiende en veranderende omgeving. Je bent zelfstandig, stressbestendig en proactief en je brengt energie en enthousiasme mee om er helemaal voor te gaan. DENNIS AANVULLEN. 

 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? 

Interesse in een van de vacatures bij DPD? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.