De wintersport van RSG voor 2021 staat alweer groot omcirkeld in onze agenda’s. Door het coronavirus kon onze vakantie naar Sölden dit jaar helaas niet doorgaan. Volgend jaar maken we er gegarandeerd alsnog een feestje van met z’n allen. Ben jij team snowboard of team ski?

Wil jij ook mee met RSG op wintersport? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures :).

In deze coronatijd willen we graag iets bijdragen aan de maatschappij door een sportieve sponsoractie te organiseren en hierbij een (lokaal) goed doel te steunen. Deelnemers kiezen welke afstand ze in week 38 willen lopen: 5km, 10km, 16 km (10 miles) of 21,1km (halve marathon). RSG gaat zelf geen speciale route uitstippelen die je moet gaan lopen, je kiest je eigen weg. Ook zullen de deelnemers tijdens hun route een selfie maken bij het pand van een van onze klanten, zodat wij hen via social media in het zonnetje kunnen zetten.

Meer informatie over dit event? Neem dan contact met ons op.

Get Together! Voor onze interim professionals hebben we een leuk event op de planning staan. We starten met een workshop en vervolgens is er een speurtocht welke is uitgezet in het centrum van Eindhoven. Doel van de avond is om elkaar weer even allemaal te zien en om de analytische capaciteit te testen van onze toptalenten. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Woensdag 13 mei is onze eerste netwerk ontbijtsessie. Tijdens het gezamenlijke ontbijt vertelt een gastspreker meer over de trends binnen ‘Shared Service Center’. Tijdens deze ochtend is er volop de gelegenheid om te discussiëren, actiepunten aan te snijden en te netwerken. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk kenbaar gemaakt.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. De plaatsen zijn beperkt, vol = vol. Locatie: RSG Kantoor, Vestdijk 57a, 5611 CA Eindhoven. Deelname is gratis en parkeren kan op eigen terrein.

[activecampaign form=43]

Brabantse horeca en cultuur hebben het zwaar! En omdat Brabant, Brabant niet is zonder de bourgondische cultuur, slaan RSG Finance & Control en Sandra Raaijmakers “All About Business Growth” de handen ineen om ze te helpen. Middels een gratis online webinar willen we het MKB van de Horeca en Cultuur ondersteunen.

Wat leer je tijdens deze webinar?
– Wij zetten alle ondersteuningsmaatregelen voor je op een rij en leggen uit wat dit voor jullie betekent;
– Verzekeringen, wat is nu belangrijk voor jullie;
– Wat kun je zelf doen;
– Toekomst, tools om je te ondersteunen die de winstgevendheid beïnvloeden;
– Besluitvorming, T&C’s en meer.

Wie zijn RSG Finance & Control en Sandra Raaijmakers?
RSG Finance & Control
– Interim-, advies- en recruitmentbureau;
– Staat garant voor kennisspecialisten binnen Finance & Control en Audit, Risk & Compliance;
– Onze kernwaarden: deskundig, betrokken, daadkrachtig;
Meer over RSG

Sandra Raaijmakers “All About Business Growth”
– 10 jaar leidinggevende ervaring in een internationale omgeving met als specialisatie Risk Management;
– Strategisch, commercieel en veel ervaring op het gebied van communicatie, integratie – en verandermanagement;
Website Sandra.

[activecampaign form=45]

Ook komend jaar gaan we weer met zijn allen de piste op en natuurlijk gezellig de kroeg in!

Wil jij ook mee? Solliciteer dan nu bij ons :).

Al werkzaam bij RSG? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

[activecampaign form=29]

Ieder jaar in december kijkt RSG terug op het voorgaande jaar en worden alle mooie momenten en successen gevierd onder het genot van een goed glas champagne met uiteraard een goede versnapering erbij geserveerd!
Dit jaar vieren wij de kerstborrel bij De Stadsbrouwerij, Bleekweg 1, 5611 EZ in Eindhoven

Aanmelden voor dit event is helaas niet meer mogelijk.

Om studenten een betere aansluiting te geven richting het werkveld is er samen met een assesment bureau een concept ontwikkeld wat hierbij kan helpen. Het doel is om studenten een beter inzicht te geven rond hun soft skills en ontwikkelpunten en ze de kans te geven om hiermee aan de slag te gaan tijdens hun afstudeerstage.

Wil je bij dit event zijn op woensdag 11 december? Aanmelden kan tot en met woensdag 4 december 2019 via onderstaand formulier. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

[activecampaign form=33]

Het onderzoek van het World Economic Forum bevestigt wat er al steeds werd geroepen: in 2025 is 52 procent van al het werk in handen van programmeerbare machines. Gartner (juni 2019) geeft aan dat RPA wereldwijd de snelst groeiende enterprise software markt is. In de branches customer care, HR en Finance wordt op dit moment Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) op grote schaal geïmplementeerd en zijn veel bedrijven nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen.

Liever automatiseren dan outsourcen

Het wordt steeds duidelijker dat RPA naast kostenbesparing ook resulteert in verhoging van de productiviteit en tevredenheid van werknemers. De automatiseringsslag die softwarerobots kunnen maken helpt stress in een organisatie te verminderen.

Arjen van Berkum, van Another Monday (Gartner; “Another Monday is een snelgroeiende visionaire RPA partner”) neemt ons mee in de verassende en wondere wereld waar computers en systemen op hele andere manieren werken dan koppelingen en ict-inspanningen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt aangetoond dat deze ontwikkelingen in het hier en nu al “live” zijn en de vertaalslag wordt gemaakt naar de praktische toepassingen voor de CFO.

Voor de zomer heeft RSG dit Event georganiseerd voor Internal Audit in samenwerking met IIA. Erg positieve reacties hebben we gekregen van onze gasten vanwege het feit dat deze bijeenkomst bijdroeg aan hun kennis en beeldvorming over RPA maar vooral de praktische toepassingen en interactie werd erg op prijs gesteld. De 2 PE-punten waren een prettige bijkomstigheid. Graag ontvangen we u vanaf 15.30 uur in Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips Stadion.

Meld u nu aan via info@rsg.nl

Op donderdag 31 oktober vindt alweer voor de zevende keer de jaarlijkse PAS conferentie plaats. De PAS conferentie is hét jaarlijkse evenement waar medewerkers van kleine auditfuncties elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en kennis kunnen vergaren over recente ontwikkelingen in het vakgebied. De PAS Conferentie is dit jaar wederom georganiseerd in samenwerking met onze partner IIA. Het evenement duurt van 9:00 uur tot 17:30 uur. De locatie is het Apollo hotel in Vinkeveen. Aanmelden kan via de website van IIA.

Terugblik PAS conferentie 2018

Terugblik PAS conferentie 2016

Terugblik PAS conferentie 2015

Terugblik PAS conferentie 2014