Brabantse horeca en cultuur hebben het zwaar! En omdat Brabant, Brabant niet is zonder de bourgondische cultuur, slaan RSG Finance & Control en Sandra Raaijmakers “All About Business Growth” de handen ineen om ze te helpen. Middels een gratis online webinar willen we het MKB van de Horeca en Cultuur ondersteunen.

Wat leer je tijdens deze webinar?
– Wij zetten alle ondersteuningsmaatregelen voor je op een rij en leggen uit wat dit voor jullie betekent;
– Verzekeringen, wat is nu belangrijk voor jullie;
– Wat kun je zelf doen;
– Toekomst, tools om je te ondersteunen die de winstgevendheid beïnvloeden;
– Besluitvorming, T&C’s en meer.

Wie zijn RSG Finance & Control en Sandra Raaijmakers?
RSG Finance & Control
– Interim-, advies- en recruitmentbureau;
– Staat garant voor kennisspecialisten binnen Finance & Control en Audit, Risk & Compliance;
– Onze kernwaarden: deskundig, betrokken, daadkrachtig;
Meer over RSG

Sandra Raaijmakers “All About Business Growth”
– 10 jaar leidinggevende ervaring in een internationale omgeving met als specialisatie Risk Management;
– Strategisch, commercieel en veel ervaring op het gebied van communicatie, integratie – en verandermanagement;
Website Sandra.

Woensdag 13 mei is onze eerste netwerk ontbijtsessie. Tijdens het gezamenlijke ontbijt vertelt een gastspreker meer over de trends binnen ‘Shared Service Center’. Tijdens deze ochtend is er volop de gelegenheid om te discussiëren, actiepunten aan te snijden en te netwerken. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk kenbaar gemaakt.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. De plaatsen zijn beperkt, vol = vol. Locatie: RSG Kantoor, Vestdijk 57a, 5611 CA Eindhoven. Deelname is gratis en parkeren kan op eigen terrein.

Ook komend jaar gaan we weer met zijn allen de piste op en natuurlijk gezellig de kroeg in!

Wil jij ook mee? Solliciteer dan nu bij ons :).

Al werkzaam bij RSG? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Om studenten een betere aansluiting te geven richting het werkveld is er samen met een assesment bureau een concept ontwikkeld wat hierbij kan helpen. Het doel is om studenten een beter inzicht te geven rond hun soft skills en ontwikkelpunten en ze de kans te geven om hiermee aan de slag te gaan tijdens hun afstudeerstage.

Wil je bij dit event zijn op woensdag 11 december? Aanmelden kan tot en met woensdag 4 december 2019 via onderstaand formulier. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

Ieder jaar in december kijkt RSG terug op het voorgaande jaar en worden alle mooie momenten en successen gevierd onder het genot van een goed glas champagne met uiteraard een goede versnapering erbij geserveerd!
Dit jaar vieren wij de kerstborrel bij De Stadsbrouwerij, Bleekweg 1, 5611 EZ in Eindhoven

Aanmelden voor dit event is helaas niet meer mogelijk.

Het onderzoek van het World Economic Forum bevestigt wat er al steeds werd geroepen: in 2025 is 52 procent van al het werk in handen van programmeerbare machines. Gartner (juni 2019) geeft aan dat RPA wereldwijd de snelst groeiende enterprise software markt is. In de branches customer care, HR en Finance wordt op dit moment Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) op grote schaal geïmplementeerd en zijn veel bedrijven nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen.

Liever automatiseren dan outsourcen

Het wordt steeds duidelijker dat RPA naast kostenbesparing ook resulteert in verhoging van de productiviteit en tevredenheid van werknemers. De automatiseringsslag die softwarerobots kunnen maken helpt stress in een organisatie te verminderen.

Arjen van Berkum, van Another Monday (Gartner; “Another Monday is een snelgroeiende visionaire RPA partner”) neemt ons mee in de verassende en wondere wereld waar computers en systemen op hele andere manieren werken dan koppelingen en ict-inspanningen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt aangetoond dat deze ontwikkelingen in het hier en nu al “live” zijn en de vertaalslag wordt gemaakt naar de praktische toepassingen voor de CFO.

Voor de zomer heeft RSG dit Event georganiseerd voor Internal Audit in samenwerking met IIA. Erg positieve reacties hebben we gekregen van onze gasten vanwege het feit dat deze bijeenkomst bijdroeg aan hun kennis en beeldvorming over RPA maar vooral de praktische toepassingen en interactie werd erg op prijs gesteld. De 2 PE-punten waren een prettige bijkomstigheid. Graag ontvangen we u vanaf 15.30 uur in Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips Stadion.

Meld u nu aan via info@rsg.nl

Op donderdag 31 oktober vindt alweer voor de zevende keer de jaarlijkse PAS conferentie plaats. De PAS conferentie is hét jaarlijkse evenement waar medewerkers van kleine auditfuncties elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en kennis kunnen vergaren over recente ontwikkelingen in het vakgebied. De PAS Conferentie is dit jaar wederom georganiseerd in samenwerking met onze partner IIA. Het evenement duurt van 9:00 uur tot 17:30 uur. De locatie is het Apollo hotel in Vinkeveen. Aanmelden kan via de website van IIA.

Terugblik PAS conferentie 2018

Terugblik PAS conferentie 2016

Terugblik PAS conferentie 2015

Terugblik PAS conferentie 2014

Omdat de medewerkers van RSG erg sportief zijn, lopen we jaarlijks met meerdere collega’s mee met diverse afstanden tijdens de Marathon in Eindhoven.

Dit jaar vindt de Marathon Eindhoven plaats op 13 en 14 oktober 2019.

Het belooft een jaarlijks terugkerend event te worden: een eigen conferentie vóór YP’s dóór YP’s! In 2018 het spits afgebeten met het thema Millenials. Het thema voor dit jaar is What’s your problem!?

Deze dag gaan we, in samenwerking met RSG, één van de basiselementen van het auditvak weer eens opfrissen: het goed overbrengen van onze auditbevindingen. We hebben de volgende sprekers gevraagd ons daarin mee te nemen:

Peter van Loevezijn: Wat is nu eigenlijk het probleem?
Als auditor wil je maar één ding: dat een interne of externe klant het door jou uitgebrachte advies met overtuiging overneemt. Maar veel adviezen worden niet of onvoldoende onderbouwd. En zonder een goede onderbouwing zien klanten niet in waarom een advies waardevol is en waarom ze het zouden moeten overnemen. Alleen goed onderbouwde adviezen hebben overtuigingskracht en daarmee kans van slagen. Maar hoe pak je dat aan?

Jouri Schoemaker: Life’s a pitch!
Hoe presenteer je jezelf als auditor? Hoe breng je auditbevindingen over aan de opdrachtgever? Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog: het gaat om verbinden. Andere doelgroep, andere pitch! Een pitch is niet alleen nuttig bij fysieke dialoog, maar ook online: in mailings, op de website en via sociale media.

We sluiten weer af met een gezellige activiteit en borrel. Net als vorig jaar zullen we de oversteek wagen naar het bowling centrum (op 5 min lopen van het NBC congres centrum). Daar zullen we, onder het genot van een hapje en drankje, kijken of een professionele bowlingcarrière ook nog een optie is…

Programma
13:30 Ontvangst
14:00 Welkomstwoord
14:15 Wat is nu eigenlijk het probleem?
15:45 Pauze
16:00 Life’s a pitch
17:00 – 19:00 Afsluiting & borrel

Bekijk hier de terugblik van de YP Mini Conferentie 2018

Locatie
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein

Prijs leden / niet-leden
€0,-
Niet-leden mogen maximaal één keer per jaar deelnemen aan een gratis evenement

PE Punten
3

Doelgroep
Young professionals (t/m 35 jaar)

Aantal deelnemers
Minimaal 20 en maximaal 40 deelnemers

Sprekers

Peter van Loevezijn is marketeer, adviseur en auteur van ‘Wat is nu eigenlijk het probleem?’ Waarover hij ook college geeft aan de RO opleiding in Rotterdam. In dit boek vind je een succesvolle adviesaanpak, gebaseerd op twee beproefde modellen: PROA en OPR. PROA staat voor Probleem, Risico, Oorzaak en Advies, en is bedoeld om een logische redenering van probleem naar advies te presenteren. OPR staat voor Oorzaak, Probleem en Risico, en heeft tot doel de juiste oorzaak voor de PROA te analyseren.

Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en jong ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Als ondernemer of ondernemende werknemer ben jij degene die zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Waarna de experts op jou zullen reageren en jullie samen het concept zijn juiste richting kunt geven.

Op 9 mei jl. vond alweer de 5e editie plaats van het door RSG Audit, Risk & Compliance georganiseerde CAE-event (2 PE), dit in samenwerking met het IIA. Het thema van het event was “Digitale transformatie in het audit, risk & compliance domein”. Terugkijkend op dit event, waarbij 25 CAE’s aanwezig waren, kunnen we spreken van een zeer geslaagde middag/avond! Arjen van Berkum (Another Monday) nam de genodigden mee in zijn enthousiaste en boeiende presentatie over RPA. Zijn uiteenzetting gaf na afloop ruim stof tot sparren over deze materie onder de vakgenoten en dit alles onder het genot van de culinaire kunsten van restaurant Avant-garde Van Groeninge. Benieuwd wat RPA voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met RSG!