Over RSG

RSG is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance & Control.  Ons credo “Human Key Solutions” staat garant voor gemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Finance & Control en Audit, Risk & Compliance. Wij bemiddelen mensen vanaf HBO-niveau, in functies vanaf assistent-controller tot aan de CFO. RSG Finance is actief binnen zowel de profit als de publieke sector.

Onze 3 kernwaarden die terug te vinden zijn in ons DNA en wijze van zaken doen zijn:

 

1. Deskundig

Omdat wij ons alleen op het domein Finance richten en geloven in het op continue basis opleiden van onze talenten, zijn onze mensen relevant en deskundig. Daarnaast geloven wij in de juiste competenties en ontwikkeling hiervan.

U krijgt competente, deskundige talenten tot uw beschikking!

 

2. Betrokken

Door dicht bij de opdrachtgever te staan weten we welke behoefte wanneer gaat ontstaan, zodat we tactisch meedenken. Hiermee kennen we ook de cultuur van het bedrijf, een minstens zo belangrijke factor.

We doen het samen!

 

3. Daadkrachtig

Onze inzet en drive zorgen ervoor dat we de juiste specialist vinden voor de gevraagde oplossing.

Wij leveren!

 

RSG Finance is opgericht in 2007. Het Flexibel Vennoot Model werd ontwikkeld om ambitieuze Finance Professionals meer ruimte te bieden hun eigen carrière vorm en inhoud te geven. Tegenwoordig biedt dit ook de perfecte oplossing voor de Freelance Professional in het kader van de veranderende wetgeving.

De medewerkers van RSG kenmerken zich niet alleen door state-of-the-art kennis, een flinke dosis ervaring en een stevig ambitieniveau, maar ook door ondernemingszin. Hun doel is uit iedere opdracht een win-win te behalen en zodoende de langetermijnrelatie te verstevigen. Onze mensen zijn de bron van ons succes en de voornaamste reden waarom wij in 2015 en 2016 een FD Gazellen Award van het Financieel Dagblad hebben gewonnen. In de financiële wereld is vertrouwen cruciaal. Daarvan zijn wij, RSG Finance, ons als geen ander bewust.

Vanuit onze 4 Service Lines bemiddelen wij voor zowel tijdelijke als vaste functies. Ook als zzp’er bent u bij RSG Finance aan het juiste adres!

Lees ook

RSG sponsorrun

We zijn van start met de RSG-sponsorrun! Deze week lopen onze professionals...

Lees meer

Afronding opleiding “Certified Business Control”

Vanuit onze RSG Talent Academy heeft een mooie groep financials de opleiding...

Lees meer

Event “Corporate Governance in de Publieke Sector”

We kijken terug op een mooi event dat RSG samen met het...

Lees meer