Voor opdrachtgevers

Op zoek naar financiële professionals die jouw organisatie laten groeien? 

Het financiële huis op orde! Daar staat RSG voor. Met kennis, kunde en daadkracht helpen wij jouw organisatie met het op orde brengen en houden van de financiële backbone. Dat doen we door inzet van onze financiële professionals: ervaren bedrijfseconomen en Big 4-verlaters die we naar het bedrijfsleven begeleiden. 

Ontdek het reinforcement programma 

In ons reinforcement programma staan begeleiding, opleiding, voortgang en monitoring van onze ervaren en hoogopgeleide professionals centraal. En daar profiteren onze klanten ook van. Door deze aanpak zorgen we voor het juiste kennis- en ervaringsniveau voor iedere uitdaging.  

Hoe we dit concreet vormgeven? We maken graag een aanpak op maat, maar de volgende elementen zijn inbegrepen. 

Interim Management 

Wij streven ernaar binnen 72 uur 3 professionals aan je voor te stellen. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Wij hebben professionals vast in dienst én een warm netwerk van zzp’ers. 

 

Direct aan de slag

Werving & Selectie 

RSG vindt financiële professionals met tenminste één relevante afgeronde Bacheloropleiding, bijvoorbeeld: Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy.  

Assessment & Teamscan 

Met de inzet van Assessments en Teamscans ben je absoluut zeker van een goede inhoudelijke en persoonlijke match én heb je direct inzicht in de competenties van jouw nieuwe aanwinst 

 

Ontvang één van onze assessments als voorbeeld  

Executive Search 

Zoek je een senior kandidaat, bijvoorbeeld een CFO of Hoofd Business Control? Dan hebben wij door ons lang trackrecord én uitgebreide netwerk binnen drie maanden een geschikte kandidaat om aan je voor te stellen.  

Ivo foto website

Ivo van Lierop – Founder/ Owner

“Ons team staat klaar om jouw organisatie te helpen groeien; zullen we eens sparren over de mogelijkheden?  

 

Neem contact op

Opdrachten waar wij trots op zijn 

"Mijn ervaringen met RSG waren vanaf het begin perfect. Een zeer ervaren en deskundige recruiter die naast de inhoudelijke kant vooral mij als persoon wilde leren kennen."

BPD Gebiedsontwikkeling
Malika Bouhtala - Manager Finance

"Het aanleveren van goede kandidaten, maar zeker ook de contacten met de contactpersoon vind ik belangrijk, ondanks de moeilijke arbeidsmarkt heeft RSG ons toch weten te verrassen met een aantal goede kandidaten."

Obvion
Marion Schroeder

BPD Gebiedsontwikkeling
Malika Bouhtala - Manager Finance

Obvion
Marion Schroeder

Vragen waarop jij een antwoord wilt hebben

Ons netwerk bestaat van oudsher voor een groot deel uit Post-Master opgeleide financiële professionals, RA, RC, RE. Maar onze doelgroep is veel breder dan dat! Wij richten ons daarnaast ook op kandidaten met tenminste een afgeronde Bachelor in de richting van finance. 

Standaard werken we met een fee die berekend wordt over het fulltime bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eventuele 13de maand). We bespreken graag gezamenlijk hoe deze fee verder wordt bepaald.  

Bij interimvraagstukken streven we ernaar om binnen 72 uur 3 geschikte en beschikbare kandidaten aan je voor te stellen. Vaste vacatures vullen we doorgaans binnen 3 maanden in.

In het kort: na een intakegesprek, waarin we profiel, organisatie, achtergrond, cultuur en sfeer van de interimopdracht of vacature bespreken, gaan we direct aan de slag. We activeren ons netwerk en gaan ook daarbuiten op zoek naar professionals. We werken toe naar het aanbieden van een set van tenminste drie kandidaten. Naast ervaring, opleiding en salariswens geven we een persoonlijke toelichting & motivatie, zodat jij als opdrachtgever een helder en een zo volledig mogelijk beeld krijgt van de kandidaat 

Zullen we kennismaken? 

 

Mail of bel ons