Persoonlijke Groei & Ontwikkeling

Interim Finance Professional

Wil jij je carrière een boost geven en met jouw ervaring aan de slag in verschillende (internationale) organisaties? Is persoonlijke groei & ontwikkeling ook voor jou belangrijk en zoek je een omgeving waarbij je vakinhoudelijke groei kunt combineren met ontwikkeling van soft skills? Wordt dan Interim Professional bij RSG!

Neem contact op     Bekijk onze professionals

What’s in it for you?

Uitstekend verdienen

Je kunt een flinke bonus verdienen gebaseerd op het door jou gerealiseerde resultaat. Als professional deel je mee in de winst. Dat is ons Flexibel Vennoot Model!

Ondernemerschap en toch zekerheid

Ondernemerschap in combinatie met een contract voor onbepaalde tijd bij RSG! Je bent sociaal en juridisch beschermd. Jij combineert ondernemerschap met de zekerheid van een vaste baan. Wel zo prettig.

Leuke collega’s

Je werk draait niet alleen om werk. Daarom investeren we in sociale activiteiten en doen we vaak leuke dingen. Denk aan wintersport, barbecues en netwerkborrels.

Professionele groei

Je doet bij ons grote en uitdagende projecten, of bent daarin betrokken. Daardoor ontwikkel je je vakinhoudelijk én professioneel razendsnel. Goed voor je loopbaan.

Werken bij A-merken

RSG werkt al jaren samen met grote internationale bedrijven in de regio, zoals ASML, Vanderlande, Obvion, Molex en Perfetti van Melle. Hierdoor ben jij verzekerd van uitdagend werk bij vooraanstaande opdrachtgevers. Uitstekend voor je netwerk.

RSG Academy

Je wilt groeien en excelleren. Wij bieden jou coaching en gerichte training op het gebied van soft skills, zoals communicatie en leiderschap. Zo kun je bij ons de beste versie van jezelf worden. Wil jij verder studeren? Samen maken we een persoonlijk plan om dit mogelijk te maken!

Ervaringen

"RSG werkt met het Flexibel Vennoot Model. Ik ben iemand die zich graag betrokken voelt bij mijn baan en het bedrijf waar ik werk. Dit model bevordert mijn betrokkenheid bij RSG nog meer. Samen kijken waar ik naartoe wil en dit samen bereiken.”

Interim Professional
Rieky van der Kruis

"Betrokkenheid, zowel bij de (freelance) Interim Professional als bij de opdrachtgever, is iets wat RSG hoog in het vaandel heeft staan. Door te weten wat er speelt en welke behoeftes er zijn, probeert RSG zo goed en flexibel mogelijk mee te denken."

Freelance Interim Professional
Mieke de Lepper

Interim Professional
Rieky van der Kruis

Freelance Interim Professional
Mieke de Lepper

 
 

Flexibel Vennoot Model in 80 seconden:

Extra informatie

We organiseren geregeld bijeenkomsten, zodat je met vakgenoten kennis en ervaringen kunt delen en in je werk snel kunt inspringen op veranderende (markt)omstandigheden en/of wijzigingen in wet- en regelgeving.

Daarnaast ben je van harte welkom op onze gezellige borrels, de jaarlijkse familiedag, onze businessevents, het kerstfeest en we gaan elk jaar skiën met z’n allen!

 

Lees meer