RSG Public en Hulstein Consultancy

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen RSG Finance.

Recentelijk zijn we een samenwerking aangegaan met Hulstein Consultancy. Na goede voorbereidende gesprekken, om tot een ambitieuze en mooie samenwerking binnen de Publieke sector te komen, hebben RSG Public B.V. en Jan-Willem Hulstein de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst.

Het doel van deze samenwerking is om onze klant(relaties) nog meer specialisme en een vollediger dienstenpakket aan te bieden en deze unit verder uit te bouwen. Hierbij zal Jan-Willem per 1 januari as. de rol van Business Unit Director voor RSG Public gaan vervullen. De komende maanden zullen partijen Hulstein Consultancy gaan integreren in RSG Public zodat we vanaf 1 januari 2019 gezamenlijk onder de naam RSG Public verder gaan.

Jan-Willem heeft een bewezen trackrecord en netwerk in de Publieke sector en binnen de Zakelijke dienstverlening, o.a. bij Eiffel en Resources Global Professionals (RGP) als Business Director. In 2014 heeft hij zijn eigen consultancy bedrijf opgezet waarbij hij aan de Publieke sector management- en adviesdiensten aanbiedt o.a. binnen Finance&Control. Daarnaast is hij zelf actief geweest als kwartiermaker en verandermanager bij diverse publieke instellingen, zoals bij het vormgeven en inrichten van (regionale) samenwerkingsverbanden. Meer informatie over zijn achtergrond kunt u vinden op https://www.linkedin.com/in/janwillemhulstein/.

RSG is erg verheugd dat ze Jan-Willem op deze manier aan zich heeft weten te verbinden. Managing Director en founder van RSG Ivo van Lierop: “We hebben RSG Public in 2016 als startup onder de groep opgericht en vanuit de kraamkamer uitgebouwd tot wat het nu is, met prachtige klanten als de Gemeente Amsterdam, Rotterdam, Breda maar ook Rijkswaterstaat, de Provincie Noord-Brabant, Centraal orgaan Opvang Asielzoekers en de Immigratie en Naturalisatiedienst. Ook hebben we direct bij de opstart een prachtige samenwerking opgezet met Driessen Professionals waar we steeds intensiever mee optrekken om de vraagstukken van hun klanten binnen Finance & Control op te lossen. Verder hebben we een prachtige groep van professionals aan ons weten te verbinden. Het is nu tijd dat we deze unit verder gaan uitbouwen en professionaliseren, en met deze missie is Jan-Willem aangetrokken. Samen zullen we deze ambitie gaan waarmaken en we wensen Jan Willem dan ook van harte welkom en veel succes met deze prachtige nieuwe rol.

Ook Jan-Willem kijkt uit naar deze ambitieuze en succesvolle samenwerking met een gerenommeerde speler als RSG Finance en ziet veel mogelijkheden om de krachten verder te bundelen en te versterken!

Namens de directie van RSG Finance

Lees ook

Persbericht RSG A&R Marc de Meij

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen...

Lees meer

RSG Finance wint award

We zijn TROTS! RSG Finance wint namelijk voor de vierde keer op...

Lees meer

RSG Finance – A&R en BC wenst iedereen fijne feestdagen!

RSG Finance – A&R en BC wenst iedereen fijne feestdagen! https://rsg.nl/wp-content/uploads/2016/12/Xmas-Elfyourself-RSG-AR-BC.mp4

Lees meer