De schakel tussen Professionals en de Publieke Sector

De arbeidsmarkt is herstellende. Hoewel het misschien nog niet op het niveau van voor de crisis is, zien we een toename van tekorten. En dit keer niet het tekort in banen, maar het tekort in mensen. Wij verwachten voor de komende jaren een krappe arbeidsmarkt voor hoogopgeleide professionals. Zo zijn (hoogopgeleide) professionals steeds lastiger te vinden. Ook voor de publieke sector. Driessen start daarom met Driessen Professionals. De schakel tussen professionals en de publieke sector.

Professionals van Driessen
“De arbeidsmarkt kent in toenemende mate een schaarste aan professionals. Het vinden, binden en boeien van deze professionals is voor organisaties in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur niet altijd gemakkelijk. Met Driessen Professionals is dit geen probleem meer. Met eigen werving en selectie, maar ook met een partnernetwerk. Door dit partnernetwerk hebben wij continue specifieke specialisten beschikbaar.” aldus Marcel van de Bekerom, manager Driessen Professionals. Driessen Professionals richt zich in eerste instantie op HRM, sociaal domein voor de overheid, docenten en finance professionals. Driessen Professionals werkt op het gebied van finance samen met RSG Public. Deze samenwerking is in november 2016 ingegaan.

RSG Public en Driessen Professionals
Kiest een organisatie voor finance professionals van Driessen, dan gaat Driessen samen met RSG Public op zoek naar de juiste professional. Deze samenwerking verdubbelt het netwerk, waardoor Driessen sneller de beste professionals kan leveren. “Door de samenwerking met RSG Public kunnen we de publieke sector voorzien van (tijdelijke) persoonlijke en professionele finance professionals.” aldus Marcel van de Bekerom. Als specialist heeft RSG Public haar dienstverlening opgesplitst in drie kennisvelden: Accounting & Reporting, Business Control en Governance Risk & Compliance. De interim professionals van RSG zijn HBO+/WO opgeleid, beschikken over de nodige ervaring en worden middels de RSG Talent Academy in staat gesteld zich steeds verder te ontwikkelen en op de hoogte te zijn van de meest actuele ontwikkeling op hun vakgebied. Met opdrachten bij de gemeente Valkenswaard, Rotterdam, Amsterdam, Rijkswaterstaat, IND, COA en verschillende ministeries is RSG public in korte tijd uitgegroeid tot specialist in de publieke sector. Business Unit Manager Rolf Demoet licht toe: “De samenwerking met Driessen Professionals is een samenspel van kennis, ervaring, professionaliteit en kwaliteit.”

Lees ook

Young Professional Conferentie: 2e editie

De Young Professional Conferentie van afgelopen woensdag was een geslaagde editie. Het thema...

Lees meer

Young Professional Conferentie keert terug

De Young Professional Conferentie in samenwerking met IIA wordt nu voor de...

Lees meer

Tim Kesler: “RSG draagt bij aan mijn ambitie om zzp’er te worden”

Interim Professional Tim Kesler over RA nieuwe stijl via RSG en zijn ambitie als...

Lees meer