Tim Kesler: “RSG draagt bij aan mijn ambitie om zzp’er te worden”

Interim Professional Tim Kesler over RA nieuwe stijl via RSG en zijn ambitie als zzp’er.  

Na mijn studie Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik gestart bij de controlepraktijk van EY. Gelijktijdig volgde ik een Post-Master Accountancy om de RA titel te kunnen behalen. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan bij EY, besloot ik dat het tijd was om mijzelf breder te gaan ontwikkelen. Enerzijds had ik sterk de behoefte aan afwisseling, maar anderzijds wilde ik ook mijn RA titel niet opgeven waar ik al jaren voor had gestudeerd.

Via LinkedIn kwam ik bij RSG terecht. Na een verkennend gesprek werd al snel duidelijk dat ik in de detachering de afwisseling kon vinden waar ik naar zocht. Toen vervolgens ook nog bleek dat RSG mijn traject kon faciliteren om toch mijn RA te behalen maakte ik de overstap. Samen met een accountmanager van RSG stelde we een jaarplan op en schreef ik mij in bij het NBA-stagebureau.

Na mijn start bij RSG heb ik al ervaring opgedaan bij Stolwijk Kelderman waar ik een grote variatie aan MKB-klanten in mijn portfolio had. Een leuke afwisseling, ten opzichte van mijn ervaring binnen een Big-4 omgeving. Daarnaast heb ik een tweetal opdrachten verricht op het gebied van interne controle en procesverbeteringen binnen twee verschillende gemeentes. In januari 2021 ga ik weer terug naar EY (via RSG) voor mijn tweede praktijkstage jaar om daar ervaring op te doen als auditor van grote corporate klanten.

Ik moet nog twee jaar voltooien van de Praktijkopleiding (nieuwe stijl), maar heb er vol vertrouwen in dat RSG mij kan begeleiden en faciliteren bij het behalen van mijn RA. Na het behalen van mijn RA titel, ambieer ik een carrière als zzp’er. Het nu al kunnen verbreden van mijn profiel, het ontwikkelen van mijn soft skills en het vergroten van mijn netwerk via RSG draagt hier in zeer positieve zin aan bij.

Heb ik je gemotiveerd met mijn verhaal? Stuur mij een bericht via LinkedIn om te kijken wat ik voor je kan doen.

Lees ook

Tim Kesler over zijn overstap naar de detachering

Sinds oktober 2019 werkt Tim Kesler als interim professional bij RSG. Na...

Lees meer

Inzet registeraccountants op de Antillen

Recentelijk werd RSG benaderd door de partner van een BIG-4 accountantskantoor op...

Lees meer

RSG haalt 1080 euro op voor “The Rickshaw Run”

Wat hebben we weer genoten van onze kerstborrel, het was één groot...

Lees meer