Tim Kesler: “RSG draagt bij aan mijn ambitie om zzp’er te worden”

Interim Professional Tim Kesler over RA nieuwe stijl via RSG en zijn ambitie als zzp’er.  

Na mijn studie Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik gestart bij de controlepraktijk van EY. Gelijktijdig volgde ik een Post-Master Accountancy om de RA titel te kunnen behalen. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan bij EY, besloot ik dat het tijd was om mijzelf breder te gaan ontwikkelen. Enerzijds had ik sterk de behoefte aan afwisseling, maar anderzijds wilde ik ook mijn RA titel niet opgeven waar ik al jaren voor had gestudeerd.

Via LinkedIn kwam ik bij RSG terecht. Na een verkennend gesprek werd al snel duidelijk dat ik in de detachering de afwisseling kon vinden waar ik naar zocht. Toen vervolgens ook nog bleek dat RSG mijn traject kon faciliteren om toch mijn RA te behalen maakte ik de overstap. Samen met een accountmanager van RSG stelde we een jaarplan op en schreef ik mij in bij het NBA-stagebureau.

Na mijn start bij RSG heb ik al ervaring opgedaan bij Stolwijk Kelderman waar ik een grote variatie aan MKB-klanten in mijn portfolio had. Een leuke afwisseling, ten opzichte van mijn ervaring binnen een Big-4 omgeving. Daarnaast heb ik een tweetal opdrachten verricht op het gebied van interne controle en procesverbeteringen binnen twee verschillende gemeentes. In januari 2021 ga ik weer terug naar EY (via RSG) voor mijn tweede praktijkstage jaar om daar ervaring op te doen als auditor van grote corporate klanten.

Ik moet nog twee jaar voltooien van de Praktijkopleiding (nieuwe stijl), maar heb er vol vertrouwen in dat RSG mij kan begeleiden en faciliteren bij het behalen van mijn RA. Na het behalen van mijn RA titel, ambieer ik een carrière als zzp’er. Het nu al kunnen verbreden van mijn profiel, het ontwikkelen van mijn soft skills en het vergroten van mijn netwerk via RSG draagt hier in zeer positieve zin aan bij.

Heb ik je gemotiveerd met mijn verhaal? Stuur mij een bericht via LinkedIn om te kijken wat ik voor je kan doen.

Lees ook

Maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen finance

Kirsten Vermeulen heeft begin dit jaar haar studie bedrijfseconomie afgerond en vond...

Lees meer

RSG Public en Hulstein Consultancy

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen...

Lees meer

Barbara Fons: “Door te kijken wat een persoon drijft en waar iemand ook écht gelukkig van wordt, probeer ik telkens weer het verschil te maken in mijn werk”

Barbara is 23 jaar en recent afgestudeerd als toegepast psycholoog. Met een...

Lees meer